收起左側

[官方情報] 車輛外觀刷點、任務問題特別提報區

關閉 [複製鏈接]
有好多刷點唔同咗,有d冇咗個npc,有d刷唔出外觀,可以請官方公佈所有車嘅全新刷點嗎?
(vital 嘅合成套未刷得出)
metis 發表於 14-12-2009 15:18

mmm...其實刷點一向都係由玩家共同測試再分享出來
網遊玩家應該互相協助
由官方公佈對遊戲來說不是一件好事
回復 支持 反對

好耐之前積存的問題~___~

Bonze C d外觀到宜家都刷唔出?!

[但係琴日見到人放過Bonze C B諾沃德頂棚._____.]

B諾沃德頂棚:南瑛三岔口厭食症樸君(已驗證)
B諾沃德車尾燈:淑明女大入口好吃飯店社長(已驗證)
B諾沃德前燈:乙支路4街驚嚇的阿姨(已驗證)
C麥德龍車尾燈:乙支路一街馴獸專家C麥德龍前包圍:綠莎坪站鄰居大嬸(已驗證)
C麥德龍引擎罩:梨泰院新鮮蔬菜專家(已驗證)
D斯肯車尾燈:退溪五街目擊者女士
D斯肯側翼:退溪四街青蛙超靈(已驗證)
E浪漫酒吧頂棚:鐘路1街後悔的年輕人(已驗證)
E浪漫酒吧車尾燈:韓國銀行阿因斯坦(已驗證)
E浪漫酒吧導風口:首爾站有追求的科學家(已驗證)
E浪漫酒吧尾翼:藥水站傷心的老爺爺(已驗證)
Cc_引擎罩:梨花十字路口無聊的男士(已驗證)
Cc_車前燈:梨花十字路口無聊的男士
Cc_車尾燈:首爾站韓服會員(已驗證)
Cc_導風口:首爾站韓服會員(已驗證)

[如果刷到就好la ~_____~]
-------------------------------------------------我是分隔線--------------------------------------------------------
Spa 有3套裝有問題~____~

S寬型星形尾翼:良才站若無其事的女士(已驗證)

D歐洲車前燈:盤浦IC哭泣的舉重者(已驗證)
D歐洲後包圍:大峙站十字路口沒想法的女士
[呢2套得刷ge外觀~其餘失蹤曬~"~]

C牛頭犬頂棚:良才站若無其事的女士(已驗證)
C牛頭犬引擎罩:波斯克十字路口老車手(已驗證)
[除左刷得果d~系商店得個睇字~買唔到~"~]
-------------------------------------------------我是分隔線--------------------------------------------------------
報告完畢~
[翻桌中]
回復 支持 反對

20號前我會測試有關問題, 如果證實外觀確未面世我會向官方回報^^
回復 支持 反對

白羊請留意以下問題:
bonze S 紳士套尾翼一直都沒有刷點...
伯爵的任務當中亦不包括...故此希望白羊能向GM反映~
回復 支持 反對

白羊請留意以下問題:
bonze S 紳士套尾翼一直都沒有刷點...
伯爵的任務當中亦不包括...故此希望白羊能向GM反映~
yikhei1 發表於 22-12-2009 00:00

只是尾翼沒有?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

想問吓以下刷點work5work?【207R】
清溪7街          老手裝備整備員     小丑引擎罩          小丑車前燈     
興仁十字路口     新手裝備整備員     小丑導風口 小丑頂棚 小丑車尾燈     
常元三岔路西     運動本 ...
lv8402 發表於 22-12-2009 12:52

~_~ 刷點不是由官方提供
回復 支持 反對

Rupra 珀爾修斯套 卡薩諾瓦套
咁耐都未有得買/解任
lungatsrc 發表於 11-12-2009 15:57
呢架車周街一樣得513套用 我都等左好內 一定要出啦![[onion_54]]
回復 支持 反對

好耐之前積存的問題~___~

Bonze C d外觀到宜家都刷唔出?!

[但係琴日見到人放過Bonze C B諾沃德頂棚._____.]

B諾沃德頂棚:南瑛三岔口厭食症樸君(已驗證)
B諾沃德車尾燈:淑明女大入口好吃飯店社長(已驗證)
B ...
乂超廢的我乂 發表於 14-12-2009 20:09

其實我都係前排刷出bonzec 既外觀  佢只係轉左npc  唔一定無左既..
你可以隻隻npc刷下..
小tips係 你要估計佢係咩lv既npc..通常用返佢之前果隻npc lv為準
回復 支持 反對

只是尾翼沒有?
真白羊 發表於 22-12-2009 03:09

是的肥羊,只是尾翼沒有
回復 支持 反對