打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》革命會場限定版 [更新版]

關閉 [複製鏈接]
3架就有蝙蝠車...
愛神...你好慘呀-,-
回復 支持 反對

3架就有蝙蝠車...
紅彗星 發表於 17-12-2009 23:49

-.-佢用左個 2500$ 都係入佢到....

買3 張128都係入自己到....
回復 支持 反對

3架就有蝙蝠車...
紅彗星 發表於 17-12-2009 23:49

遲下可能npc有得買.___."
回復 支持 反對

又有新消息帶俾大家20架車將會全部係Jetcar
=================================================

• 17-12-2009
  • 17-12-2009 00:12真白羊
    Hi 糕,

對於以下既活動,我有意見

《Raycity Online》革命會場限定版
    http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3813187

其實我覺得有咁既轉變,對玩家黎講會失望
    開始果日唔係假期,24號平安夜學生有冇假放我就唔記得
    不過要返工既應該都唔少
    真係請假去既人,到時排完隊發覺冇想要既野
    帶住失望既心情咁走,係唔係你地想既呢?

之前既通告都冇提過X-tube
    多謝你特別加碼,不過我希望到時有得選擇
    (以我所知而家多數會員係想要Jetcar既)
    同埋20名額個咁少?係唔係打少左個0?官方會唔會低估我地既人數? XD

我地一班一直支持RCO既玩家,等左咁耐
    一直默默支持遊戲既發展
    官方都應該考慮下唔好咁手緊啦 ^^

參考鏈結:
    《Raycity Online》AGSxOGS09起革命
    http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3808546

《Raycity Online》革命會場限定版
    http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3813187

• 18-12-2009
  • 18-12-2009 01:02凌峻
    白羊...由於送咩車...我可以決定
    但係數量真係要由EA去話事...
    但我亦見到所有玩家既反應
    所以20部將會全部係JATCAR

• 18-12-2009 12:35真白羊        
    ^^ 明白~ 咁我同佢地講聲
    另外, 我提議傾下頭1日15-20, 其餘幾日每天都有5-10個額?
    咁樣之後幾日都會有多d人去
    今日排唔到明天都可以再試
回復 支持 反對

18-12-2009 12:35真白羊        
另外, 我提議傾下頭1日15-20, 其餘幾日每天都有5-10個額?
今日排唔到明天都可以再試<====我屋企同會展好遠..><3日都去行下??

其實光線有幾多人玩..大家心裡有數...就算真係現有既玩家個個都去買3x12800既...送既車又會有幾多..!!20個名額真係有0的令人卻步.唔係話貪架黑車.只係都想可以參加下個活動..支持一下..不過如期開心而去有可能失望而回..我令願等佢出可以用點買時先買...

白羊兄..只係講下個人見解..勿見怪
回復 支持 反對

18-12-2009 12:35真白羊        
今日排唔到明天都可以再試 ...
FUNNYCAT 發表於 18-12-2009 13:09

在商言商, 攪展覽主要係為宣傳
在百家爭鳴的市場上
氣勢係重要既
係今次展覽,各參展商都會出盡辦法吸引人流
所以我認同名額有限制, 同埋如果真係人人有Jetcar又好似唔係太好

不過如果可以加少少名額, 分係其他日子
咁一來要返工既可以係假期去
二來其他日子排唔到既,明天請早
都係一個機會 ^^
回復 支持 反對

在商言商, 攪展覽主要係為宣傳
在百家爭鳴的市場上
氣勢係重要既
係今次展覽,各參展商都會出盡辦法吸引人流
所以我認同名額有限制, 同埋如果真係人人有Jetcar又好似唔係太好

不過如果可以加少少名額, 分係其他日 ...
真白羊 發表於 18-12-2009 13:27

感咪40-50個人有jatcar車?會唔會太多..可能有人因為得20架...係果到過一個晚上- -
太多..可能冇人要..
不過都可能有車隊團購..20個就唔得..30個就最好
回復 支持 反對

感咪40-50個人有jatcar車?會唔會太多..可能有人因為得20架...係果到過一個晚上- -
太多..可能冇人要..
不過都可能有車隊團購..20個就唔得..30個就最好
yahoo1011 發表於 19-12-2009 23:53

官方唔可能100%回應我既要求
這是一個建議和方向^^
數字只係一個參考
回復 支持 反對

如果一人只可以買3 張128..感就最好...感就可以大家多d機會買
回復 支持 反對

如果一人只可以買3 張128..感就最好...感就可以大家多d機會買
yahoo1011 發表於 20-12-2009 12:09

如果買得3張...咁我咪有錢無訂洗?
回復 支持 反對