打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 賣165lv超強英雄

的確 樓主既裝係唔算太勁(算是中上), 稍為重敏
但係忘五同等所需既命中為172, 命中微調到162左右就足夠
其他既敏裝褲同披應該都可以合件好D / 沖好D, 轉番做力
或者粉披搏咒捲吧
耳環可以轉盾耳, 不過影響唔算太大

影響最大既都係把劍同盾
不過提提樓樓樓上個位, 龍背唔係最勁架喇 =]
搵把單手劍炎劍沖9張強化捲(大約150攻左右), 加個普普通通既20~22攻楓盾
威力神早過左龍背
加上單手劍炎之劍攻速為AS4, 龍背係AS5, 打王輸出量已經嬴左

重點:
4500蚊把龍背, 仲要係虛擬世界, 值唔值得?
系我角度黎睇, 我先唔會去敗家~
加埋洗晶活動, 要整一把140~150攻炎劍
500~600蚊應該搞得掂 /
或者憑商業頭腦 =] 剩係用game錢都整到=]

英雄血量係唔成問題, 不過都要洗番D
唔係既話好難打比卡超 (聽說攻擊2.2M呀 .....

補充:
小弟有隻無洗過血既英雄~ 裝備就廢事獻醜喇
但係睇睇~

144英雄先得9千幾, 我仲要有裝加左少少血 (頭+盾耳
英雄升1lv, 大約80血, 乘番21
165最多咪1.1~1.15m血左右
有萬五血? 真係笑大人個口
回復 支持 反對

賣AC果位樓主

有圖有證據
放ac好醜都比張圖黎睇下呀..
回復 支持 反對

的確 樓主既裝係唔算太勁(算是中上), 稍為重敏
但係忘五同等所需既命中為172, 命中微調到162左右就足夠
其 ...
雜草 發表於 5-3-2010 17:31

龍背不久後都冇人用架啦.依家出40攻項鍊,冇佐龍鍊,試問幾多人全力拎得起

條友話洗血不重要,可能佢尼世都係打骨龍果d咯.連天皇,台場果d都未打過掛.咪講其他.甘既等級冇洗血頂多1萬2血.撞炎本體都易死
回復 支持 反對

我想收~ ~
但係幾錢????...
因為岩岩先玩返
回復 支持 反對

我想收~ ~
但係幾錢????...
因為岩岩先玩返
俊aR~ 發表於 5-3-2010 20:31

我估3000以上
回復 支持 反對

要呀   我唔係第1日玩呀 165LV英雄更係唔係血重要啦 165LV 唔洗看到有1.5M啦 傻仔 ...
小鋒乂 發表於 5-3-2010 17:16

ssad

165無洗血12000唔過

裝好重要?收到番黎

血唔重要?佢升到咁高又唔知有冇用智裝升lv,收到隻ac番黎想洗都唔知洗唔洗到
回復 支持 反對

無野係媽你地班人 賣果AC反來打算 要甘多血日日去殺王咩  
洗血看拒D MP啦 可能拒有洗唔定LA
回復 支持 反對

洗血看拒D MP啦 可能拒有洗唔定LA ...
小鋒乂 發表於 6-3-2010 03:03

除左369我都唔知講咩好
回復 支持 反對

小鋒乂 發表於 6-3-2010 03:03 AM

自相矛盾, 仲要自打嘴巴
又話血唔重要~ 唔重要又要睇佢MP .. 仲估佢有洗
LMAO
&
SO FUNNY
楓谷唔打王? 剩係日日磨細怪?
裝有幾勁都無用武之地
想打王個陣又打唔到, 到時黎後悔都救唔到
回復 支持 反對

小鋒乂 發表於 6-3-2010 03:03

第1次見有人一開口就得罪大家。_。
講野又冇point 口氣大到呢
小學雞。_。我估你11。12左右la
好心你改下啦。遲到變冇fd hi._.
如果你係123個邊d難民 我建議你轉去高登吧!

個ac裝勁吾勁都係影響賣個價姐。_。你吾係買講咁多野做咩呢
回復 支持 反對