打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 國戰圖分享=3=

回復  乞丐兒

因為我果個團lo 係現場lo== 重使問==

見住成埋人來
tonycheung20 發表於 29-3-2010 13:08

黎你地基地攪破壞就唔等於我地戰敗不服
未攪清楚成件事既原因就唔好起到吹
難道琴日我地去你地基地就又係因為戰敗不服?
回復 支持 反對

請各會員謹記只是討論性質,
切勿引起筆戰/罵戰
多謝合作。
回復 支持 反對

降風果d 唔怕老實同你地講
點解要去你地到搞破壞去你地到殺人 因為你地上幾個星期出頻挑戰飛羽麻
我地咪日日去你地基地lo
回復 支持 反對

你地又唔睇番自己點喎 你地自己吳國一個人刀冇開分身? 閉眼刀見到幾個!
輸左走去人地基地搞破壞 人地做好 ...
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:43

點解咁多個基地我地唔去搗事,係去你個度,你自己好好地問下你地D團友入去我地基地做過D咩,當然你團友梗係唔止正常入去偷野咁簡單啦.入去人地基地偷野,就好多人都會,不過佢就額外做左D無謂野姐.
回復 支持 反對

哦 坩你地平時赢得好光彩 想當初 我刀係吳 睇唔過眼先轉蜀 唔知咩國最多鬼計呢? ...
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:55

你E句就岩聽啦,最岩比你D蜀國大佬睇,D人要走自然會走,要留點都唔會走,唔好話D人轉吳就係怕死,又或者一定係比人拉走,唔好一唔夠人打交,就自己搵藉口話因為我地拉走晒佢地D人.
回復 支持 反對

你地又唔睇番自己點喎 你地自己吳國一個人刀冇開分身? 閉眼刀見到幾個!
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:43

唔該唔好扮到自己好似岩晒咁啦
,你地降風就係因為搞得人基地多先比人"大搞"你地姐,我地真係得閒無野做搞你地咩,我地打戰場唔好?
咩輸左走去你地基地搞事,真係好笑....
回復 支持 反對

今日國戰啦,共濟vs追星,一定好多分身,大家估下有幾多@_@
回復 支持 反對

無10幾20個分身點似樣喎,100人對70人到喇應該
回復 支持 反對

簡直就係笑話  入你基地洗分打唔打得贏事?.?你hi大左啊?好似係你班人搞我地個地先wo 怕比人搞? 叫gm閉門唔比敵人入呀笨@@(笑)  眼見就話見幾個  又唔見你影相?冇證據唔好亂講啦  定係你開d分身入蜀場係度賊贓嫁禍ja?呵? 傲視群雄
ps : 唔該你唔好係道扮講道理thx
回復 支持 反對

傻服A_A,笑多D對身體好,呵呵@@
回復 支持 反對