打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家認為這個區有甚麼要改善呢?

您咁做唔代表D咩-_-
其實唔緊要既, 我相信我地好多都好隨和既
IGNORE之前您覺得純粹黎抽水無意義既POST
...
Prince` 發表於 27-5-2010 20:00

我會好好品嚐你的每一句

另外一提,甚麼是"CC",怎樣在"CC"中談話?
回復 支持 反對

我會好好品嚐你的每一句

另外一提,甚麼是"CC",怎樣在"CC"中談話?
holycrap 發表於 27/5/2010 10:15 PM

CC 在 RuneScape 中是指「ClanChat」。
是一個聊天頻道,而 Nakuz 也設立有一個專用的 CC 。
詳細使用方法及說明請睇返置頂帖,在這不多說了。

自己找找吧。
回復 支持 反對

您咁做唔代表D咩-_-
其實唔緊要既, 我相信我地好多都好隨和既
IGNORE之前您覺得純粹黎抽水無意義既POST
...
Prince` 發表於 27-5-2010 20:00

其實我個人黎睇..並唔反對會員係主版發問....
不過只係唔多滿意會員好basic既問題唔自己search下先...係唔係都係度問洗版...

也許版規係有改善既空間xd

不過另一方面黎睇=]每樣野唔太過份的話...又唔一定要咁認真既
睜一隻眼閉一隻眼罷=]

大家求fun唔係求氣
回復 支持 反對

其實我個人黎睇..並唔反對會員係主版發問....
不過只係唔多滿意會員好basic既問題唔自己search下先...係 ...
因子-yanchi 發表於 28-5-2010 01:52

其實再諗清楚D 再低級又點 有D我地覺得BASIC野人地可能已經有難度,
    今日hei先問我BH world既野, 出左都咁耐 唔通話佢Noob咩-_-
    我諗唔係人人都好似我地咁 咁Update, 有時我覺得當我地太Rude就會嚇走哂D人,
    點解得番D老手係到唔多唔少都有呢個問題, 講真如果我係Holycrap, 被人串成咁,
    係我都唔想番黎啦, 雖然暫時未見得出佢對個壇有咩貢獻, 但都覺得趕走左D新人唔係咁好囉..
    再睇番以前有發帖既人 我諗好多都被D元老串先搞成咁, 某D人硬膠當有趣 笑左囉真係..

話時話 我記得我果陣入黎都係咁 不過我果陣入黎串D 一入黎就去左DC個post到發言XD
    以前咁幾好晚晚都要睇下Nakuz大家既最新動態 一定會有人回既, 但係依家呢?
    開個Post真心討論既 一個禮拜上一次都唔知見唔見到有回覆-,-
回復 支持 反對

我還是回來了,lol

不過我還有很多東西不清楚,我需要大家的協助

被人"串"不要緊,只怕沒人幫
回復 支持 反對

以前咁幾好晚晚都要睇下Nakuz大家既最新動態 一定會有人回既, 但係依家呢?
開個Post真心討論既 一個禮拜上一次都唔知見唔見到有回覆-,-
Prince` 發表於 28/5/2010 09:05 PM

大家都有相同習慣。
回復 支持 反對

呢度好亂的...all are mixed issues, lack of organization
回復 支持 反對