打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 佢身上呢套裝大約幾多錢?

我無影到個陣時d裝喎 -_-" ..
不過就有影到46lv個陣個能力囉 ..

不過就咁睇番張相 ... 應該就 = ="

褐頭 ...
雜草 發表於 16-6-2010 13:54

你D命中裝好強BO
回復 支持 反對

唔強 -_-
人地一件套服就頂曬我全身既裝 ...
只不過我又唔洗咁勁既裝 .. 打算求求其其升個120就算 ..
咁咪又求求其其計到d命中敏呀岩岩好到140左右打到騎熊雪女六手就算
回復 支持 反對

唔強 -_-
人地一件套服就頂曬我全身既裝 ...
只不過我又唔洗咁勁既裝 .. 打算求求其其升個120就算 ..
咁咪 ...
雜草 發表於 16-6-2010 15:22

但係敏28 命100真係好強- -
回復 支持 反對

我無影到個陣時d裝喎 -_-" ..
不過就有影到46lv個陣個能力囉 ..

不過就咁睇番張相 ... 應該就 = ="

褐頭 ...
雜草 發表於 16-6-2010 13:54

你全力架...?

我仲要敏加到78--

真係陰公...睇黎要重練= =

你應該話:你d裝係係冇沖
因為你味識沖卷掛應該係唔係?(一聽你話你得40lv耳就知-v-)
你e家應該搵錢(做奸商o ...
ivanyoyo 發表於 16-6-2010 13:45

我得一件35lv既+3楓葉指套,不過都5係我沖既...之前用千二萬買返黎的==

不過我之前轉左70次蛋,拎左好多捲軸...而家仲留係度沒賣到...因為沒時間玩同埋唔知個價錢.一直留到而家~

我想問如果我創個新角色黎玩..可5可以將舊角色身上面既點裝傳到新角上面架...

我前幾日試過開左隻狂狼,好似5得...
回復 支持 反對

你全力架...?

我仲要敏加到78--

真係陰公...睇黎要重練= =

我得一件35lv既+3楓葉指套,不過都5係我 ...
*林、 發表於 16-6-2010 15:44

奸神降臨~.~
一個鄉音佬(同你講):
第第仔,你轉左旦丫-V-?介唔介意俾D卷俾哥哥睇下丫-V-
哥哥會俾個好價錢收架...............
以上對話只係搞笑= = 不過我有時會咁做,
如果唔怕我昆你既話,我同你收曬D 卷去 - - 我最多食小D水你,同埋可以用裝換你D卷
你係咩職架,我幫你搵下D裝

呢層,點裝互傳,係只有冒險團先有呢個功能(係E家,唔知遲D會唔會)所以,想唔想洗多D錢買套點裝,就玩冒險團
回復 支持 反對

人地用敏谷命中 ..
我就命中谷命中 = = 點同 ..

命中主義者 -> 平捲
敏裝主義者 -> 敗家吧 -_-
回復 支持 反對

人地用敏谷命中 ..
我就命中谷命中 = = 點同 ..

命中主義者 -> 平捲
敏裝主義者 -> 敗家吧 -_- ...
雜草 發表於 16-6-2010 17:12

敏唔係幾加攻者,命同敏差唔多
回復 支持 反對

敏唔係幾加攻者,命同敏差唔多
ivanyoyo 發表於 16-6-2010 05:46 PM

差少少就係差少少 ... 差少少就打唔中 ..
谷盡d命中 .. 剩左出黎又可以谷番力-_-
到後期 .. 有埋合成裝 .. 基本上都好易上到17x命中
剩出黎既裝已經唔洗沖命中/敏
搵多d力捲攻捲出黎沖仲好 ...
回復 支持 反對

28敏100命好普通
(借裝佬同我彈開)
回復 支持 反對

個d裝我架cs 7.7 ...
52之後先借到去218命中乍 orz

之前你地都借左我個兩把矛去升啦 q_q
而家把紫字銀雪同黃金都未搵番 sosad
回復 支持 反對