打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》7月26日封鎖名單

關閉 [複製鏈接]
直接將暴走既轉人功能del左佢咁咪冇事囉   大家再唔洗話邊個轉到邊個轉唔到啦
好似玩體車比賽咁  都幾好玩 ...
jacky672 發表於 28-7-2010 21:05

~_~ 那就不是暴走了
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我用pccw 6mb 次次ip都完全5同ga wo=.=
換了Ip尾數果d係router
應該係香港寬頻果類 ...
lv8402 發表於 28-7-2010 22:02

我家都係netvigator 8MB
雖然係廢既...不過好在可以轉IP XDDD
回復 支持 反對

痴線-____________________________________________-!
全部人同速 真係玩灣岸鬥夾車咩.... ...
NuclearAsh核灰 發表於 28-7-2010 21:09

你唔覺成日暴完 都話邊個轉唔到 邊個飛天入地果d野  好煩既咩   不如直接del左轉人既功能  咁咪唔會有依個情況發生囉
回復 支持 反對

你唔覺成日暴完 都話邊個轉唔到 邊個飛天入地果d野  好煩既咩   不如直接del左轉人既功能  咁咪唔會 ...
jacky672 發表於 28-7-2010 22:24

咁不如直接DEL暴走~_~
回復 支持 反對

~_~ 那就不是暴走了
真白羊 發表於 28-7-2010 21:11

與其場場暴走完左之後就係到罵黎罵去   只係為左1個功能  咁將個功能廢左佢  都唔係1件唔好既事

咁不如直接DEL暴走~_~
真白羊 發表於 28-7-2010 22:26

咁又冇得出虎  又唔好  改個暴走個玩法就最好
回復 支持 反對

你唔覺成日暴完 都話邊個轉唔到 邊個飛天入地果d野  好煩既咩   不如直接del左轉人既功能  咁咪唔會 ...
jacky672 發表於 28-7-2010 22:24

del左轉人暴走就唔好玩-.-
如果冇轉人d新手玩咩
人地點玩阻街--
回復 支持 反對

del左轉人暴走就唔好玩-.-
如果冇轉人d新手玩咩
人地點玩阻街--
hihicame 發表於 28-7-2010 22:27

又要公平 又要好玩    場場暴走 之後就係到嘈  你地有你地嘈  佢地有佢地寄番d虎比正身  封ac就再開個 1直都係無保於事 封ip 轉1轉ip又玩得  耐佢咩何  直接將轉人既功能del左佢咪幾好
回復 支持 反對

又要公平 又要好玩    場場暴走 之後就係到嘈  你地有你地嘈  佢地有佢地寄番d虎比正身  封ac就再開 ...
jacky672 發表於 28-7-2010 22:35

一日有暴走套都有人嘈...依個係本身利益問題
唔關轉唔轉既事
回復 支持 反對

一日有暴走套都有人嘈...依個係本身利益問題
唔關轉唔轉既事
真白羊 發表於 28-7-2010 22:37

1開始唔整暴走套e樣野咪幾好   如果中徒del左個暴走  就會有人埋怨 佢都未合到狼/鷹就del暴走 咁我點合 咁我d虎/狼咪曬左 呢d

不如將暴走分等級進行啦  1個初級組 1個高級組  初級組就嬴d另外既禮物  高級組就嬴虎件  
1可以吸引d新手升上高級組嬴暴走拿虎  2可以防止d bug友開新手ac用bug黎進行暴走   
e+ d bug友 1比人封左ac 即刻開番個又有機會嬴虎啦  如果定高級組係30lv以上  佢都要升1排先再用到bug啦  咁bug友影響暴走既次數都可以變小d
回復 支持 反對