打印 上一主題 下一主題
收起左側

極平放+13光弓,傳85弓+8$900平成咁,邊到搵呀-3-,面交過數

想收野~可以直接打比我!ADD我MSN or 係game入面寄信比我!!!
                 MSN : lazy_dicdic@hotmail.com
   夢錢1億 = hk$80(暫時冇貨,要預訂)
            ↓唔玩啦.超平放.鬥快搶.賣晒就.冇機會↓-3-

***型仔靚裝,精選***
傳85弓+8       $900(原價$1200)
↑↑冇盾/固~自己入個勁傳盾即刻變高手↑↑
光弓+13 (99job)   $900(原價$1200)
↑↑保證你900蚊買晒夢錢一定衝唔到+13,$900抵到爆,諗唔到唔買既理由↑↑

古78弓甲     $100 <-原價$150
傳72刀仔+6     $150
古85弓      $100(已放5把,最後1把)*放晒
神85弓+8     $600 (已放)
神85弓       $300   (已放)
神78弓甲      $300   (已放)
傳69弓甲+8    $300    (已放)
神78劍甲     $250  (已放)
神74弓甲     $50
古69武器盾 +10%exp ,+6致命機率  $100 (詳情可+msn影相比你睇) (已放)
     **靚抗**
60%暗抗手/鞋   $100/1隻
↑原價$150 (最後1對啦)<-最搶手貨品↑
60%水手/鞋   $ 70/1隻  ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
60%火手/鞋   $ 70/1隻  水,火,光抗放晒,想買就搵我,我會合,
60%光手/鞋   $ 40/1隻  不過要預早3,4日通知我..+msn

**小量卡**
光咒+9 99job (21攻,80屬)    $200已放
水弓+13 (84JOB)    $1600 (已放)  
光弓+13 (99job)     $900 (原價$1200)
暗弓+9 (49job)     $250
光弓+9 (99job)     $250  (已放)
水弓+10 (54job)     $300   (已放)
TEL: 6590 1192
MSN:[url=mailto:lazy_dicdic@hotmail.comlazy_dicdic@hotmail.com[/color[/url]lazy_dicdic@hotmail.com[/url]lazy_dicdic@hotmail[/url]
GAME AC名: **小欣子** , 叫我康哥 , 小紗香

2個交易方法: 
A:可面交  (最好屯門,旺角)
B: 過數  (中銀/匯豐都得)
可以留埋屋企/手提電話比你..保證絕不呃人

唔信我可以比曾經同我收過野既買家MSN你地問佢-3-
買得多的話..我一定會送野!!<-我出手唔低ga CCc , 仲有大把福利^^

放87lv女弓手ac..
淨空AC(連永久花花和服,貓頭,吱吱帽,商光精53%商水精23% $400
連下面既野 $500即放
神79弓+7 (sl+7攻盾)
古72刀仔    (sl+8屬盾) 
花花和服(永久)   <-絕左版ga啦
貓頭   (永久)
吱吱帽 (永久)
戒指/手鐲  <- 係用帝飾合出黎個隻<-勁過帝飾,可入4粒7lv賽隆
項鍊        係帝飾
↑↑↑勁野!!以上3隻3寶都係+hp / +致命傷害,↑ ↑↑
82lv夢古 / 70lv公主 / 6xlv 哼
光抗 手:48% 鞋:48%
火抗  手:42% 鞋:36%
水抗 手:38% 鞋:48%
商光精:53% 商水精:23%
有齊低job水弓,火弓,暗弓,睡衣
約20張真理/1條金key,5條銀key,30個金章,2x個銀章,3x個銅章
如果想連最上面d 勁裝備,武器,卡一齊買...絕對有得平
+我msn 慢慢傾..價錢保證你滿意

***絕對唔會昆你,可以面交,留屋企,手提電話***
另收1張+9+10+11水咒(只用夢錢收)
可用卡盒做抵押,抵押價錢係以商街卡盒既價錢為準
以上本人放既武器,裝備可換:大福神/防爆/高S/hk$
回復

咩SER?
回復 支持 反對