查看: 15839|回復: 164
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》正式停止營運

關閉 [複製鏈接]
《Raycity Online》正式停止營運

多謝大家在將近兩年的時間一直支持《Raycity Online》,2008年10月27日《光線飛車》港澳版本正式推出,以首爾實境及車輛無限自由改裝為賣點打入香港、澳門每一個熱愛賽車,鐘情名賽的玩家心中。同年更在「亞洲遊戲展」舉行首屆車神大賽,鋒頭一時無兩。

至2009年12月8日《光線飛車》更名為《Raycity Online》並進行大型改版,一口氣更新14輛新車,版本更直逼韓國原廠版本。

由於與原廠之合作已經到期關係,將於2010年12月8日正式停止《Raycity Online》在港澳地區的遊戲服務,在正式停止遊戲服務之前,我們將一如以往繼續提共最優秀的服務,並且開放完全免費的遊戲模式。

具體關服安排如下:
2010年10月8日:《Raycity Online》關閉帳號啟動以及香港久遊咭/香港GO平台的配點功能
2010年11月至12月7日:《Raycity Online》免費運營,並且開啟全天候300%多倍經驗
2010年12月8日:《Raycity Online》正式停止運營,關閉遊戲伺服器
2010年12月8日:關閉《Raycity Online》官方網站
2010年12月9日起:辦理剩餘餘額返還兌換至GO點數,屆時請玩家留意官方網站之說明
2011年1月7日: 停止《Raycity Online》客戶服務電話及信箱服務。

最後,久遊網及Gameone在此向各位支持《Raycity Online》的朋友表示最衷心的感謝!往後久遊網及Gameone將會為大家提供更多精采又好玩的遊戲,及提供大家最優秀的服務。多謝各位。

P.S 天下無不散之廷席, 各位朋友, 2010年12月8日之後, 有緣再見!!!
回復

轉玩國服吧~一早就想放棄港服了!
回復 支持 反對

好野
真係好野
一鑊翹起晒我地
仲話傾緊下年既活動?
都汁
傾毛咩...
係邊個誓神劈願話唔會汁?

睇怕連你都比人呃埋
事實已經放左係眼前
回復 支持 反對

擔心緊個300%多倍經驗會唔會甩我底
回復 支持 反對

未必既, 不過就算係就無計, 唉... 終於都來了...
回復 支持 反對

唔係呀化
我放左咁多心機落個game度
E家同我講要汁粒
點解我玩既game都要汁- -咁我玩咩
回復 支持 反對

,只想說一句、他 、ma.  的
回復 支持 反對

低能
之前又話唔汁
等我今日仲買左張38,仆
街啦你
肥羊禁我言我都照鬧
橫掂都汁
樂古我都唔會再上
回復 支持 反對

嘩我真係要頂你,,,,,,我投知左咁多錢.....你還返比我?
生果籃 發表於 8-10-2010 13:19

關佢咩事= =?
要還你可以向小額錢債度告gameone
回復 支持 反對

有...等你係最高峰時光榮結業~_~
回復 支持 反對