查看: 4090|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] ×||玩家心聲for mix片...(唔該大家幫幫手)(完結)

關閉 [複製鏈接]

大家..大合照活動以完畢>.<e+需要你地ge玩家心聲
  1. 車手名:
  2. 心聲:
複製代碼

hope大家可以寫下心聲...
回復

車手名:耀龍虎
心聲:RCO汁粒其實係好慘,無啦啦汁左@o@,Gameone太傻仔又唔識去偷師學黑橘去續約
首先我要多謝Gameone,,,,因為你太傻仔所以搞到我地少左一隻就好既game玩
其次我要多謝J2M,,,因為你係香港公測,比到一隻咁正既game比我地玩
第三我要多謝樓主,,,,因為個帖可以講出心聲

頭香-.-
回復 支持 反對

請大家有心聲快D留低>.<
回復 支持 反對

車手名: TOMFAN
心聲:
我由公測玩到今時今日,仲覺得RCO係一隻無可取替嘅一絕賽車遊戲。但係我點都估唔倒嘅係我會見證住RCO由開服到關服...只係短短三年嘅時間,但係到咗宜家依個時候...點都要同RCO告別喇,有啲唔捨得,不過冇辦法...同埋我好想多謝一個人,就係 PLEOMAX,好多謝佢陪伴我升到LV32。我同時亦都想多謝GAMEONE幫我地汁咗RCO,搞到我地損失慘重...
回復 支持 反對

車手名:卍我不配卍
心聲: 首多謝卜街gameone汁能左隻game佢.......雖然玩左只係區區4個幾月..不過都識左好多fd...
多到唔記得左.....希望可以12月8日見正住rco埋單收工早日安息啦
回復 支持 反對

車手名:卍藤原乂拓海卍
心聲:無野講喇... 對Game-One好失望。 自從我舊帳[aRname]比人爆左之後,我打比Gm。佢叫我報警自善。
我已經好失望,投資成千幾,已家突然汁。 H-P都有講左先喇..

大家以後咪再玩GameOne-d-Game算喇,果個HeatShot-OnlINe,我去玩番原版重好喇-_- 叫MAT反恐行動

支持Gameone的不要看上面的那句。
回復 支持 反對

車手名: king屎 心聲:
我都系由公測玩到今時今日,RCO 系隻好GAME ,多得卜街GANEONE整9左整GAME!無言
回復 支持 反對

車手名:f2558
心聲:無言 =,=
回復 支持 反對

車手名atrickk
心聲:我係08年12月就開始玩...雖然玩唔夠2年(中間有幾個月都停左),但係RCO對我黎講,係一個(暫時/以後都)冇既GAME,呢隻game之所以令我裝完又刪,刪又完裝番,主要都係因為首爾實境...事到如今,rco就黎汁粒啦...我都會係繼續留係rco(tw/hk),陪住rco過埋最後一段美好既時光~(ps點解台灣得番4個服?)
回復 支持 反對

車手名atrickk
心聲:我係08年12月就開始玩...雖然玩唔夠2年(中間有幾個月都停左),但係RCO對我黎講,係一 ...
11732010 發表於 13-10-2010 16:06

台服封咗台灣以外嘅IP...
回復 支持 反對