收起左側

香港公會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作

好野波...你係到搞我po嘈我但你話我係到嘈?你係唔係分唔清潔邊個係到揾野黎講先呀? ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 16:00

第一:多謝.
第二:我係同你理論,講左咁多次你都收唔到.
第三:搵野黎講係深田同007
回復 支持 反對

第一:多謝.
第二:我係同你理論,講左咁多次你都收唔到.
第三:搵野黎講係深田同007 ...
killer123456789 發表於 28-12-2010 16:19

多咩謝?我唔洗你多謝,咁你講下你果d係咩道理呀?!你講哂我家庭波..呢d係道理咩?007俾我踢左,深田差唔多冇出過聱係你一直係到講..中之..我e家只係覺得你冇品..007果個人一直係咁殺我唔係立刻上踢佢咩?
你係覺得佢冇品你咪去揾佢地嘈囉!!你係到嘈我po做咩?你覺得你咁樣好有品咩?
回復 支持 反對

多咩謝?我唔洗你多謝,咁你講下你果d係咩道理呀?!你講哂我家庭波..呢d係道理咩?007俾我踢左,深田差唔多冇出 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 17:30

你話我好ya波,我重唔多謝你?
你結左婚?唔係點會有家庭.你踢007係為自己ge利益.我係到post係因為唔想其他玩家好次我咁有理都比人踢出團,唔想佢地行錯路
回復 支持 反對

你話我好ya波,我重唔多謝你?
你結左婚?唔係點會有家庭.你踢007係為自己ge利益.我係到post係因為唔想其他 ...
killer123456789 發表於 28-12-2010 17:49

都唔洗你多謝啦..
你冇家庭嫁咩?你係孤兒?家庭既定義你知唔知係咩嫁?我踢007有咩利益可得呀?唔想人行錯路?!咁你咪好偉大?!我團有92人啦..你有咁既力量你咪叫人唔好入叫人退隊囉..唔知點解你俾我踢左之後個團d人開心好多..合作好多..可能係冇左你呢d冇品右無理除鬧既人,所以多人入左,大家都開心左..
回復 支持 反對

都唔洗你多謝啦..
你冇家庭嫁咩?你係孤兒?家庭既定義你知唔知係咩嫁?我踢007有咩利益可得呀?唔想人行錯路? ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 19:01

第一:你岐視d孤兒.
第二:我知
第三:你踢007係因為佢殺左你5次(你自己打,我冇屈你)
第四:我唔偉大,你唔怕死?
第五:你e加話:「你有咁既力量你咪叫人唔好入叫人退隊囉」咁你又挑起野黎講又咁串
第六:你用錯字唔係無理,你有冇理都踢嫁la.
第七:我冇打算知你個團發生咩事,我想問fover樂係邊
回復 支持 反對

@@我冇岐視孤兒"我係問你係孤兒?"
你知係就唔會問"我結左婚?"啦..家庭個個人都有嫁啦
咁有咩利益可得呀?你都未講到波!!佢係明玩野既我就踢嫁啦..
我怕咩死呀?!無啦啦怕咩呀?人點都會死嫁啦!!
咁你串先我點解唔可以串呢?加上我唔係串係你自己講唔想人行錯路我地個團冇品,咁我咪講俾你知道等你清楚d你有能力你咪做囉,我右唔會阻你..不過我都係講個句你真係冇品
如果有冇理既人我都踢我個團e家就唔會去到100人咁多啦...我踢過二個人喳..我唔係d無啦啦去踢人嫁!!只你係地二個^^
我唔係要你咩我個團發生咩事呀,你咁串中想我話你知呀?@@不過我都會講俾你知既...退左團唔知去左邊...睇佢都係你d fd啦..唉..
回復 支持 反對

吾路過,想話你收皮
回復 支持 反對

吾路過,想話你收皮
keroro18 發表於 29-12-2010 07:54

你講邊個呀?!
回復 支持 反對

睇字la 鳩佬
路過!!!!
kai子

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
新手勿電 -50 2.粗言穢語 (包括粗口同音字) 3.人身攻擊 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

睇字la 鳩佬
路過!!!!
kai子
keroro18 發表於 29-12-2010 18:37

你路過都咁多野講既@@
回復 支持 反對