打印 上一主題 下一主題
收起左側

黑橙幾時開放啊

我想要大白翼
佢幾時開放係商城啊賣799gash都好啊
聽人講動漫 黑橙可能會好似sd高達,cso咁
出d卡比人買抽翼抽令牌抽+11-14強化石
大量果涷個d咁 <----呢個消息機會好大
回復

打電話去黑橙問下~~ :lol
回復 支持 反對

打電話去黑橙問下~~
monsterbb100 發表於 11-7-2011 14:18

客服叫我留意官方綱站 有關最新消息會在官方綱站公告= =
回復 支持 反對

大翼唔會放在商城賣,當個個買曬大翼,邊個仲會抽秘寶
你都知你自己抽佐過千hkd都無大翅膀,如果橘子直接發售大翅膀,咁他會賺少好多hkd
臺港SER的遊戲,香港通常唔會有特別的產品包賣,因為對台灣買唔到導致不公平
日後還會加設好多新道具落秘寶度,如果大翼有得賣,真喺少好多人抽
你可能會話,遲早會有,無錯!~ 等到龍之谷無人和無人抽秘寶就會出
台灣橘子先有控制權,香港得個空殼,要投訴去台灣官方投訴
回復 支持 反對

客服叫我留意官方綱站 有關最新消息會在官方綱站公告= =
kelvinlau21 發表於 11-7-2011 14:21

你真係打左去咁利害呀?勁!
Yeah~~ 絕對係官方式回答咯~~ 耍緊你咋~~
例子︰A客戶︰個Windows成日唔多耐咁,打去Microsoft"技術"支援~~
Microsoft"技術支援︰你format左部機重裝就冇事架啦~~ <---一樣既官方回答~~  :lol
回復 支持 反對

陸服都係用龍蛋抽黑白大翼- -''....
只有細翼可以交易,不過最近出了偽黑白大翼(+12%速)
回復 支持 反對

發夢個時咪有得直接買:lol
回復 支持 反對

原來以前PC GamePlayer既羅倫斯走左去黑橙度做,大家有佢Facebook可以炸下佢,睇下佢會唔會幫我地爭取下呢?;P (比我出賣左佢添~~ 嘿嘿~~)
回復 支持 反對