樓主: summerkaikit
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我呃分你吹咩?

關閉 [複製鏈接]
我有講過咩 你自己可以睇返個post / 拿張相出黎..

我日日搵你諗住同你講清講楚 但係日日就唔見你上線 ...
KaiWeNG 發表於 5-8-2011 08:29

放左acc搵我傾??加上同你之間系無野傾完囉我覺得
當我平心靜氣 你就問候我啊媽個_ 但你次次問候完又五行動LOL
想證明BenChan講自已系Wengabc??我有圖
回復 支持 反對

放左acc搵我傾??加上同你之間系無野傾完囉我覺得
當我平心靜氣 你就問候我啊媽個_ 但你次次問候完又 ...
joelchim 發表於 5-8-2011 08:54

係你自己講d野好似問候我咁  
我依2日問聰叫搵你上黎
之前我已經出左post同你講sorry
你自己唔放手 仲係我背後講野 我有得唔嘈咩?
之前我係用Ben Chan 但係依家我係用長期__
回復 支持 反對

回復 14# summerkaikit
戈時我地仲係evil , 我已經多次提醒希唔好搞咁多野出黎,日日係大頻嘈交撞人,到左依家話我撩起先???
回復 支持 反對

係你自己講d野好似問候我咁  
我依2日問聰叫搵你上黎
之前我已經出左post同你講sorry
你自己唔放手 仲係 ...
KaiWeNG 發表於 5-8-2011 09:06

睇日期五該!我講你個d野個日期系17/7
仲有點解你甘中意連帖 呃樂點!!!!!!!!
回復 支持 反對

根本兩邊態度都有問題
傾咩姐,任何一方唔抵幫
回復 支持 反對

很好很好
又一個練口技的online game
回復 支持 反對

根本兩邊態度都有問題
傾咩姐,任何一方唔抵幫
matthew245 發表於 5-8-2011 08:18 PM

actually我十分認同

即係咁 雖然我係任何角度上對你地車隊間/個人間既恩怨都係中立
但唔代表我會真係放之不理任由你地嘈黎嘈去

你地有私人恩怨既 唔該私下解決
即係咁 塊版係比你地討論而唔係互數對方不是互相對罵
要不和要挑機分勝負 番去RCSEA唔該

此話題到此為止 再有同類指罵帖將會被重罰
敬請各位RCSEA玩家注意並自重

P.s. 即係咁 大家狗咬狗骨冇問題 因為始終你地間有競爭 有不和我理解
  但要搞到家陣好似兩邊陣營(或者一面倒陣營?)互數對方不是 影響本版氣氛
  呢個係我唔希望發生既事

打機 求開心姐
  搞到咁樣大家唔開心既話 打黎仲有乜用?
回復 支持 反對