查看: 11103|回復: 3
收起左側

三國志大戰玩後感

三國志大戰一向係我好中意既game 因為要技術同戰略兼備
向ok 見到出online 版仲係免費,真係好開心
好辛苦等到星期4 5點(好似一早開始左)入去玩,
得4張card 5緊要,用恆心 一定可以儲到勁咭
n 場先可以抽1張 5緊要 都係恆心問題
之後個fd 話單挑 叫我開場,不過比5識既人估到pw 入左來, 佢個陣好簡單,後面全弓兵
前面一張張飛2下清場(死左再幫佢復活) 0技術 0戰略
我朋友突然向msn 話佢抽到關羽,不過要$先可以玩
ok 我即刻放棄左,如果呢隻game 係用d 5用$玩既人比d 用$玩既人sm,佢成功左.
不過我就唔會再做呢個傻仔(我去玩街機or nds 5好,點解要用$再從新玩過)
online game 免費 目的係 因為成本fix死左(者係人工租金ser$ 一定要比)
之後用免費既魅力吸引人去玩,一d中意隻game or 無時間玩既人就會用$ 令自己易玩d
而無用$既玩家其實係令到用$玩既玩家用$時候更開心同做宣傳(可以向好多人玩既game有咩咩成就wo) 呢隻game勁card 要$玩既 根本就係收費game
5好話我5用$既人無資格講野,我曾經用真$玩過其他free online game,係因為我中意同想支持果隻game,而呢隻第一代既劣質電腦版,要我出錢既原因何在?
回復

讚同,玩nds同街機都好玩過online game
回復 支持 反對

我都玩完
似要出錢抽卡
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對