打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 天理何在

你地好撚煩 不如收聲啦 再嘈無fd做個陣又大撚穫
勁既得番唔多架啦
連大家都唔一條心槍口對台既就無架啦

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
宇智波鼬 -8 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

我係你心裡面既形象係一個跟著外掛bug裝打而勝利
跟著又係樂古嗆外掛bug裝既人
形象已經塑造左 咁我點解釋都無用
你只係不斷重覆咁講 我又不斷重覆咁解釋同一樣野
不如你回應下耶穌依單野喇 你下下針住我黎打都無用
事實就是事實 rp勝於一切
你搵到5個人名 唔好 3個人名喇
我是常跟著他們打的
你講到我好似非外掛 非bug裝不組咁
你想以偏概全我唔理你 但係你唔好講出黎搞到人地以為我係親外掛
跟親我都知我吊外掛吊到上天花板
你話我假膠又好 又點 由得你
同外掛組係完全無成功感的
就好似話依個post #10
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4266182&highlight=
我同佢係老友鬼鬼會唔會爆佢外掛?
佢仲想拉我入團
btw我知你唔會信

我唔會再回依個post 哂時間
我要講既已經講哂 自己爬文參透
係你自己唔睇 仲以為我成日組外掛bug
我亦無必要講乜春大話 因為我已經好少同港人玩
唔洗再理人組唔組我

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
宇智波鼬 -8 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

你地好撚煩 不如收聲啦 再嘈無fd做個陣又大撚穫
勁既得番唔多架啦
連大家都唔一條心槍口對台既就無架啦 ...
花洛 發表於 21-11-2011 18:43

做架兩呀
其實好多香港人立場早已變成親台仔,剩返幾多係真係冇親台仔架?一隻巴掌數得晒
以上只反駁你果句 一條心槍口對台
回復 支持 反對

做架兩呀
其實好多香港人立場早已變成親台仔,剩返幾多係真係冇親台仔架?一隻巴掌數得晒
以上只反駁 ...
毛主席萬歲 發表於 21-11-2011 19:37

我唔理你地既立場係點我既立場一路無變

仲有  , 阿文個晚唔係因為見到你組既"隊友"而走場
個晚仲有我同阿耀係度 我可以做證佢唔係因為唔想打你d"隊友"而走
係真係斷線
回復 支持 反對