收起左側

[版務公告] [意見收集]關於新增新聞短片區子版,你認為有必要嗎?

關閉 [複製鏈接]
我認為不需要
因為短片區除左有新聞帖外
還有其他不同類型的帖(例如:搞笑,教學...)
如果只是為左新聞帖而新增子版,咁不如係分類到新增一個(新聞)的選擇
這樣做法意思是一樣的
以上是我的意見

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
閃靈* + 10 感謝提出意見

查看全部評分

回復

我認為需要 一個熱門短片既版面充斥夾雜著新聞短片咁其他會員想發(唔係新聞片)既帖既時候就會被呢D新聞片COVER晒 就算增加左[新聞]呢個分類都係咁講 因為想睇既可以直接去動新聞果個網睇

有見及此,決定開多個子版。如果開多個子版就會分工明確左 想睇新聞既會員入去子版到成版新聞又唔會影響主版想睇熱門短片既朋友,咁樣做就會一舉兩得。

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
閃靈* + 15 感謝提供意見

查看全部評分

回復

只是換了一樣事就開新版 太浪費了
我覺得叫他們在帖名前加括號 寫新聞就好了
如果覺得人手不夠的話 可以加版主數目
加上開了子版 之後就有可以有更多子版了

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
閃靈* + 15

查看全部評分

回復

需要
分得清楚D睇都睇得方便D
(主要原因多左個板呃帖:lol

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
閃靈* + 5

查看全部評分

回復

我認為不需要
因為短片區除左有新聞帖外
還有其他不同類型的帖(例如:搞笑,教學...)
如果只是為左新聞帖而新 ...
waters 發表於 27-4-2012 08:55

開分類好似冇咩作用咁
回復

回復 16# 雙層魚柳包

你真的認為無用??
回復

回復  雙層魚柳包

你真的認為無用??
waters 發表於 30-4-2012 10:01

多數會員泥到短片區都係睇第一頁有咩睇 咁如果全部都係新聞影片 會員睇片既興趣就會大減
無論分類是甚麼問題依然存在
回復