收起左側

如果刀神領域這GAME真的存在,你會不會玩

謝謝
回復

一定會玩吧
回復

肯定要玩
回復

玩唔起,對我e d唔鐘意玩升lv game ge人
地獄
回復

肯定要玩~
回復

點都想體驗下
回復

入去行下都好~~
回復

如果有條女要你救(超美麗個隻),你救唔救呀.
回復

一定會挽@@!~
回復

其實"刀劍神域"反映以前一隻叫"Ultima Online"既簡稱U O 死左身上既野就會跌哂
一隻生存系遊戲...並唔係呢加d垃圾既, 哦~!? 死左!? 再黎過?
自古以來現實世界中既戰爭本來就跟一個"生存系遊戲"冇分別...
力量同金錢就係一切! 就係王道! "適者生存 弱肉強食"呢個係真理!!!
只係因為呢人類歷史近100年黎太和平啦...社會制度保護人民
很多人不知不覺失去生存本能 失去適應本力(例如一些不能適應社會既人)

"刀劍神域"才是是證明 真正本來的現實世界系統...
我會玩呢隻game 我本能會驅使我係呢個"世界"生存落去.....

and "刀劍神域" 有好多玩家都唔係 戰鬥系,
其實"刀劍神域"反映以前一隻叫"Ultima Online"既簡稱U O 死左身上既野就會跌哂
一隻生存系遊戲...並唔係呢加d垃圾既, 哦~!? 死左!? 再黎過?
自古以來現實世界中既戰爭本來就跟一個"生存系遊戲"冇分別...
力量同金錢就係一切! 就係王道! "適者生存 弱肉強食"呢個係真理!!!
只係因為呢人類歷史近100年黎太和平啦...社會制度保護人民
很多人不知不覺失去生存本能 失去適應本力(例如一些不能適應社會既人)

"刀劍神域"才是是證明 真正本來的現實世界系統...
我會玩呢隻game 我本能會驅使我係呢個"世界"生存落去.....

and "刀劍神域" 有好多玩家都唔係 戰鬥系,唔一定靠戰鬥生活
可以靠頭腦 人制關係 物品/情報 買賣...呢個依然係適者生存既道理

雖然設定是極矛盾
例如 點解會有個呀伯打機 係隻game度釣魚???釣足2年?  我依然無法理解
回復