打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 睇黎遲下可能有飛刀流?

回復 4# qwqw135790

查實我覺得1P1有D無聊 咩都禁 不如叫隻C比你刀死算
家陣冇晒遊擊場 就連普通街場都少之有少 唉 灰
回復 支持 反對

回復  qwqw135790

查實我覺得1P1有D無聊 咩都禁 不如叫隻C比你刀死算
家陣冇晒遊擊場 就連普通街場 ...
mykent0425 發表於 28-8-2013 20:15

1p1比佢地嬴左殺左隻屍又點?咪又係100%安全低下先做到,係32人場咪又係去水路
回復 支持 反對

1p1比佢地嬴左殺左隻屍又點?咪又係100%安全低下先做到,係32人場咪又係去水路 ...
qwqw135790 發表於 28-8-2013 21:31

1p1要一定技術
其實唔係,1p1好玩之處係你玩近戰唔會比人SM到玩唔到,而且1p1嘅技術要練番呢。絕對唔無聊嘅,除非你同我講你玩鎚唔練d gs 都快過蘋果,跳鎚過瘋鎚啦。至於淆刀,仲要淆人點出刀呢?回跳係狗到冇朋友啦,因為回跳係有小小淆刀成分。而有d場禁嘅野唔合理,例如禁連跳,玩鎚比你壓住打咩,你冇彈當然連跳加速殺你啦,有人玩銀刀都跳咪冇品lol ,至於ad避鎚,又唔你淆,你瞄准d,定好d 人地都ad唔到啦,小跳點解要禁,係唯一幾種破鎚方法之一,仲禁玩咩呀?所以1P1唔係你地講得甘差!而且1P1場係4~6人玩,容易同其他玩家交流、結識朋友丶吹水,所以我認為1P1係好多於壞。以上為本人觀點,歡迎各位提出意見,與本人討論。
回復 支持 反對

1p1要一定技術
其實唔係,1p1好玩之處係你玩近戰唔會比人SM到玩唔到,而且1p1嘅技術要練番呢。絕對 ...
wildon0811 發表於 29-8-2013 09:46

GOOD POINT!
回復 支持 反對

GOOD POINT!
`擁抱明天+ 發表於 29-8-2013 09:50

thx for your good point

Ps 你地可以玩多d了解1P1嘅真蹄
回復 支持 反對

1p1以前都玩過一陣 當你練識左玩鎚仔個陣又真係幾爽既 不過1p1場最多小學雞 淆刀狗槍汁box乜都齊
回復 支持 反對

1p1以前都玩過一陣 當你練識左玩鎚仔個陣又真係幾爽既 不過1p1場最多小學雞 淆刀狗槍汁box乜都齊 ...
1146446089 發表於 29-8-2013 12:37

需要時狗槍秒殺小學雞,掉搶繼續玩/F3
回復 支持 反對

回復 17# wildon0811
拿把電鋸殺完小學雞之後下場已經比人踢左
回復 支持 反對

回復  wildon0811
拿把電鋸殺完小學雞之後下場已經比人踢左
1146446089 發表於 29-8-2013 17:17

一定有場正常
回復 支持 反對

好低攻
回復 支持 反對