打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我對G1客服平台完全失望了

改介面未捉過,,不過對戰用大改小改都捉過

之前有至少幾十個大改(全圖改) 既分身俾GM封晒, 不過紅星 ...
雷臣 發表於 4-9-2013 18:23

最出名例子係96封帳幾十日+清空G幣,當時成班人高呼慶祝,
不過其實唔嚴重,G幣對佢好閒,

同埋殘__神封帳唔夠30日,
結果有部份比佢串過既人係度嘈話封得唔夠耐,
果然有錢就是不同:lol:
回復 支持 反對

打工GM同全職GM係有差別 lol

Btw真係想知G1幾錢請呢個人
藤星 發表於 3-9-2013 14:06

真喺好想知道, 自去年派送SR螳螂活動開始派唔到機, 跟住就成鬼日派錯機體,

錯機體武器、開鏡及變型模組有BUG、

任務設定及說明全錯、任務設計圖戔錯仲要錯完又錯、

紋章出錯, 完成活動後幾個月都不派不到設計圖給玩家、

對戰DELAY噴氣出得好快跳都跳唔到、

放MAP地圖炮SP中可以比人打死、全彈SP打唔中對方仲要卡死埋、

好似真喺乜都全部錯Q晒, 仲有更新個個月都鑊 :@

相信好多人都好多我咁, 唔喺想抽水, 不過見到人出來罵街, 就會扯埋火! :@

不過, 8月更新雖然遲咗d, 但都算plan得幾好啦, 我少少地入二百買SS圖合、買下新BR機玩下

希望G1快d修返好晒d bug, 仲有派返刷50次EXPERT活動果張 賈圖格魯古古設計圖比我, 咪再發雞瘟啦!

回復 支持 反對

最出名例子係96封帳幾十日+清空G幣,當時成班人高呼慶祝,
不過其實唔嚴重,G幣對佢好閒,

同埋殘__神封 ...
199xabc 發表於 4-9-2013 18:32

96單野係當時 (係當時)佢打機打得好串, 成日得罪人, 又玩00R只一, 做左好多壞事, 結果俾人網上討伐

加上罪證明顯而俾人影晒, 最後GM逼住封佢30日 (佢好似係唯一 一個因為做任改機而俾人封)

殘神單野都係佢本身講野串, 冇品等等, 加上零售改機之類既外掛俾人影到晒

GM都係在群眾壓力下封一段短時間

不過96而家好似已經正常反好多, 無謂再講佢

殘神就不知了, 應該也收歛了
回復 支持 反對

回復 23# 雷臣

個陣上SD日日都見到D人圍插殘神  究景佢做左d咩野搞到被人圍插?
回復 支持 反對

回復  雷臣

個陣上SD日日都見到D人圍插殘神  究景佢做左d咩野搞到被人圍插? ...
klio520 發表於 5-9-2013 14:52

我大約記得當時D人話佢串, 成日呃人定呃點  呢D係佢地自己講既, 我唔知係唔係真

不過我自己接觸過當時係殘神, 係比較串同埋有D呃飯食, 貪心等等

當然現在說不定已經賣左ACC 或者改善左....

也有可能扮賣左ACC, 之後重新來過

都說不定呢
回復 支持 反對

有希望過<_<?
回復 支持 反對