打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] [簡短機評]白老鼠的復仇-天意高達(影片解說)

佢要整新機唔難,天意高達(PS裝甲)
199xabc 發表於 5-9-2013 22:15

DAMN I LOSE
回復 支持 反對

雖然浮游改弱了不少,
但一躲起來等回氣時就用, 累積起來傷害還是不錯的, 而且還可以影響目標走位,
所以還是多用點吧
回復 支持 反對

回復 4# edric1996

那...那大家要變成LCL嗎:lol:
回復 支持 反對

有隻夢夢出現係自己隊想唔嬴都難 :(
BTW岩岩先同人上堂講完一大堆理論 一看到反白我又頭痛.... :X
回復 支持 反對

有隻夢夢出現係自己隊想唔嬴都難
BTW岩岩先同人上堂講完一大堆理論 一看到反白我又頭痛.... :X ...
falz-狄奧 發表於 6-9-2013 07:19

風雨中抱緊自由 一生經過徬徨的掙扎
自信可改變未來 問誰又能做到

估唔到呀~有人記得香港係有音樂:victory:

無錯有時人生存萬無目的 尤其香港人一生就為左養家賺錢
或者慾望會不斷擴大最後只會為一啲虛榮既嘢令自己活得不快樂
錢? 權威? 地位? 女人? 一啲都唔重要...
只要相信自己既信念 再多既挫折 失敗...都要堅信一個屬於自己既信念 終有一日信念會繁衍
回復 支持 反對

支持樓主!因為自己的第一部S機和愛機都係天意,但就冇樓主用得咁好了
回復 支持 反對

雖然浮游改弱了不少,
但一躲起來等回氣時就用, 累積起來傷害還是不錯的, 而且還可以影響目標走位,
所以還 ...
jscn 發表於 5-9-2013 22:25

不是不用,而是會比G改前少用,btw天意浮游AI低很易撞爆
回復 支持 反對