打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [抱怨POST]點解可以俾我撞到D咁既玩家(另加小量圖)

關閉 [複製鏈接]
受到警告 1#

本來出POST都係分享D開心既事,但真係有D唔忿氣俾D咁既人橫行無忌,所以係度出POST俾大家睇真D有個咁既人
岩岩玩左2鋪戰神,估唔到咁黑仔撞到D咁仆X既玩家, ID: |鍾楚紅|
大家見到佢最好都小心D,唔係玩玩下無啦啦俾人9踢就唔好
哩個人真係好笑都無倫,我岩岩入場打巨兵BOSS無奈就問人拎弓,我已經話無錢,因為用左黎升空中轟炸,同場既亦有人有準雷同離子等神兵,
我就奇怪點解係要問我拎弓,好笑既係完場之前佢已經死左,咁我想問下比把弓佢仲有咩意思呢?
到左玩第2場,打魚鷹,哩位玩家又同我同場,我第一回合一向開波買離子槍等第二回合先開始殺,用住空中轟炸黎草住錢,
奇怪在同場有人用貝西同離子,哩個人係要問我拎槍,我果陣淨用空中轟炸殺得7隻,佢就係咁話「槍呀」「離子呀」,我仲好客氣同佢講話我升緊轟炸冇錢
但哩個人仲變本加厲講左句:「我淨用MG3都殺得多過你用離子啦」
哩個時候我真係覺得哩個玩家有心係度撩事鬥非,點解係要問我借,我就同佢講埋我第2回合先用離子殺,
跟住更好笑既係佢又講D咩「廢人用勁槍」,甚至話埋落我個軍團度,我就話:「講還講唔好講埋軍團度,好過有D人冇槍又冇品」
最後我當然冇同佢理論咁多,留番D時間殺下電腦升下錢仲好,係最後打魚鷹果度,正當我好努力打緊果陣就俾人踢左出場,唔使諗都知係邊個做既好事啦
真心遇著哩位玩家真係喊出黎,我既原則係平時玩災玩戰神都會派槍,不過都要升到咁上下等自己有D本錢先派,同埋我會講定幾時派
我相信玩災厄或者戰神有份派槍既朋友都會有自己既原則,同埋都會對一D開口埋口淨係識得要槍借槍既玩家覺得煩厭,
仲要有時遇到哩D咁不知所謂既玩家,當你借槍係「老馮」咁款,唔借仲要出口傷人/9踢真係好無奈,
今次真係一個特別例子,所以先同大家分享,等大家認識下哩個人...
你話我冇圖冇真相都好,但以上所有野都係真實經歷,如有雷同,實屬巧合...希望大家以後小心為上,玩得開心

P.S 咁岩係大廳見番哩位玩家,原來軍階得士官長,俾個「勁」你,難怪你要問人借槍先勁得起既

題外話,早果2日掛左個健康第一番黎,個稱號終於變左色^^

同埋完成左新地圖活動.......
完成一刻

獎品幾豐富A_A

最多經的一場....2千幾經

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
馬倫 -10 請到抱怨集中帖

查看全部評分

回復

派槍老馮㗎?下次見到佢,同佢講,無槍吖,咁就唔好玩了!
回復 支持 反對

回復 2# wkk2007

講咩都好啦,咪又係比人9踢............唉,好難同哩D人理論,始終派槍果個又唔係佢地
回復 支持 反對

孤星行- -
回復 支持 反對

[抱怨POST]點解可以俾我撞到D咁既玩家(另加小量圖)
tonyleung619 發表於 8-10-2013 06:58

既然你都知道這是抱怨帖, 那麼就等著被鎖吧...
回復 支持 反對

回復 5# 血映雪

sorry...岩岩先見到抱怨貼集中地,請見諒,念在後面有D圖分享下多多包涵
回復 支持 反對

回復  血映雪
念在後面有D圖分享下多多包涵 ...
tonyleung619 發表於 8-10-2013 09:09

這要看版主包不包涵你了...
回復 支持 反對