打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 近排玩番CSO殭屍2,"全禁"係咩意思?

全禁定義:禁肥屍,開技(人/屍),狗槍,淆刀,回跳
進階:禁埋狗跳
基本上gs /銀刀跳都好冇品 ...
wildon0811 發表於 2-11-2013 15:16

一開始見到條友好似好勁咁 下局我一做屍 咪同佢玩下lo
你老尾又魅影連散又雙蠍 比佢定住玩毛咩
我一個小跳向後 再bhop幾下就殺左佢
條廢柴一槍都射唔中我
然後又話我R

我心諗 又要單挑又要話人R 大佬我又唔開技 條廢柴又屈哂槍 好明顯佢著數好多啦
人地高手玩屍2 對手又開技又剩都照打得贏啦 更何況死左又點? 證明自己實力未到班囉 咁都要踢
廢就唔好扮勁 玩屍2全禁班廢柴淨係比屍向前行 自己就用屈槍 咁樣殺得多有咩意思? 自high? 係咪要同人講"我玩屍2好勁 冇屍殺到我?
根本毫無技術可言zZZ
回復 支持 反對

老實講c2全禁 好睇場主對全禁定義係咩  多數全禁咪  要你普c 禁定鎚 禁偷刀 禁回跳 禁淆 禁屈槍囉
有啲小學雞連fps都禁  99定唔實你死左就話你屈fps
回復 支持 反對

4個字:正常人勿入
你入這種房間,後果自負

還有你不喜歡這種房間,不代表你有權去拆房

你拆房,和小學雞沒有分別
回復 支持 反對

4個字:正常人勿入
你入這種房間,後果自負

還有你不喜歡這種房間,不代表你有權去拆房

你拆房,和小學 ...
v1w1 發表於 5-11-2013 19:16

我主要係玩依個mode 既(屍2 1打1全禁)依家mode其實幾好玩.不過差在好多小學雞入.我玩左一年.一年前都冇甘多小學雞..不過依家幾乎一場有1個以上.睇化晒
回復 支持 反對

回復 12# andy哥

電腦勁 有罪=。=
回復 支持 反對

我覺得全禁姐係叫你一場企係到咩都唔好做,係到掛機等比佢殺...所以我重來都唔會入寫住禁乜禁物d場,D人自己玩得廢或者無錢買點個D就禁得越多野
回復 支持 反對

禁9跳果類
回復 支持 反對