打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新夜襲生存戰

表示高手在民間。。。全程該高手單挑隻王
第6日左右開始吧 武器只是SK4....(街場)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 21# w98f496d

你話圖中條友第6日開始打王    應該技能點 第一行咁加  0/1      2/3         3
                                                                                                      1
就去打王

頭個幾日 少C    佢點黎錢?   
回復 支持 反對

回復 22# MINGKEI

佢如何點技 我就無問.打王亦無睇佢打 最後得反少少血果陣
先同佢一齊沖
佢落一次去 一條命一把SK4可以清到3分一血
高手既野凡人我地唔會明
回復 支持 反對

回復 18# anthony0222

下= =我覺得平均3-5個木堆先得1個iron堆
同埋我發現在夜晚去殘達果到,佢附近有勁多資源(試過幾場都係咁)
同埋我覺得玩中間個個(採集資源)係勁好玩
回復 支持 反對

回復  anthony0222

下= =我覺得平均3-5個木堆先得1個iron堆
同埋我發現在夜晚去殘達果到,佢附近有勁 ...
lsli16 發表於 21-11-2013 17:21

所以我通常都會做生存-v-成日去殘達個度收集得勁快@@
回復 支持 反對

之前玩左場,唔知點解可以有百幾舊鐵,但係一舊木都冇...
ZoMble乂幻月 發表於 21-11-2013 00:58

情況同我一樣
乜setting唔係限左鐵會難d搵咩
回復 支持 反對

其實如果肯行遠d
大概d boss位附近就會發現到勁多材(包括木鐵)
材料唔難打
反而要睇下team mate合唔合作
岩岩先經歷過
最慘係有條友玩野亂咁起野
講極又唔聽果種
回復 支持 反對

樓主根本就係到誤導人一開始竟然話要起咁多炮台
回復 支持 反對

回復 25# anthony0222

街場好多唔識玩  你得唔得閒一齊玩場
回復 支持 反對

回復 20# ZoMble乂幻月

唔洗用技都打得死既

首先見到班友起到成堆塔    已經知道佢地一定升唔到去中級   10日之後一定被人屍打爆屋企
所以我決定自己第5日就拎把J5挑BOSS 第一次打佢半血
之後有D失手 用J5磨到第7日先打得死佢   

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對