樓主: Charlie1012
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 而家強化個成功率大減 還常常降級(更新)

本來我強化緊+7 ARX-160 (+2傷害+3命中+1後座+1連發)
怕佢失敗就整個傷害完美強化
初始左把PKM,然後博失敗,
整到有傷害完美強化後,就合把ARX-160救世主
打算強化返把PKM,點知一路成功,最後又變成後座力+3彈匣+3力士
回復 支持 反對

本來我強化緊+7 ARX-160 (+2傷害+3命中+1後座+1連發)
怕佢失敗就整個傷害完美強化
初始左把PKM,然後博失敗 ...
yinkamman 發表於 12-1-2014 00:45

我差不多全部槍都達到自己的理想+8了 畢竟我除了殺陣全部+8槍都是抽回來

現在跌都機率不高 我用了150個精密以上 只降了2次

(最委屈就係 頭先我因為全部槍都+8 除了K3+0
我完全沒有槍去搏失敗拎完美

最後張M60E4的3傷害洗掉才拿到完美零件
回復 支持 反對

其實趺既機率高左
7升8都易左(我覺得- -"
我用左40個精,2把由6升8既槍
全程都係趺左4次, 之後大概用左35個精就升晒2把野
回復 支持 反對

其實趺既機率高左
7升8都易左(我覺得- -"
我用左40個精,2把由6升8既槍
全程都係趺左4次, 之後大概用左35個 ...
tdy 發表於 12-1-2014 18:25

我自己既經歷就係
我開POST果日 成功率係好低(狂降級) 當時係好多人一齊強化

但過左幾天之後 (1月8號)少左人強化 前後我用左大約150個精密 只降了3次
因此我現在全部槍都理想+8了
回復 支持 反對

我用160個精密升1把可以由+7 跌到+5 再升上+6 再跌到+5 最後用左70個升返+7
其他升左3把+6 到+7 唉 平時加倍160個升到3-4把+8 而家真係.
我覺得cso 武器系統真係大不如前
回復 支持 反對

我用160個精密升1把可以由+7 跌到+5 再升上+6 再跌到+5 最後用左70個升返+7
其他升左3把+6 到+7 唉 平時加 ...
s98733657 發表於 13-1-2014 18:55

除左第一日外 我其他日子玩強化都好順利

你有無留意係咩野時間強化? 感覺越少人越好 凌晨3-5點果隻
回復 支持 反對

成功率大減降級
回復 支持 反對