打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 臭ser搞到我冤枉人 對龍騎K既誣蔑 致萬分歉意

我記得A暴風攻擊力比得上SR機.攻擊型+超會心.B機無左一半血以上.正常的.如果長期就咁.我都覺得有問題(題外話:有無人正同圖正明下?)
回復 支持 反對

新ac毫無説服力,最少要比你自己sd入面既名出黎
回復 支持 反對

無圖無片講咩都得
回復 支持 反對

條友成日開加速打任務 加速玩上腦?
豆奶xD 發表於 12-6-2014 07:20 PM

照咁睇應該係刷完G唔記得關加速就去對戰頻
呢種情況好多行家都試過
回復 支持 反對

話說岩先入左個 A-C死亡場啦~
條友係紅星 諗住佢好勁啦咁 佢係對面隊既 用暴風(有狙果隻
點知一開波 唔駛2 ...
hqqhqq 發表於 12-6-2014 18:55

我無用外掛, 需要嗎? 阿伯我雖不是高玩, 但同我打過的人都應該知道

是你自己 "神卡" 一開場就見你隻真劉備卡左去 "第二重生位", 我仲以為你用 "幽卡殺人", 我同另一友隊友都見到, 我直頭見你斬斬但不動, 我仲用暴風三武支狙倒你地幾次睇睇你喺咪卡, 又倒到你地, 咁先知你喺 "神卡", 然後用二武收咗你三命

你走左之後第二場都有人同你相同情況, 仲有成晚都好多人彈, 所以唔好有事就話人外掛, 是不是外掛其他人睇到, 你問過其他人之後先好插人, 唔好亂叫

回復 支持 反對

我無用外掛, 需要嗎? 阿伯我雖不是高玩, 但同我打過的人都應該知道

是你自己 "神卡" 一開場 ...
dragoonkwok 發表於 12-6-2014 09:14 PM

話說你D G幣唔係好多既咩?@@
搞咩得返3千
回復 支持 反對

照咁睇應該係刷完G唔記得關加速就去對戰頻
呢種情況好多行家都試過
fung307 發表於 12-6-2014 20:39

唔會啦, 我刷任時喺同時玩緊ggf, 會用rounter, 打對戰時一定要條線直入部錢七xp, 如果唔係打對戰果時一定會lag爆
而且我冇裝 "第二盾", 所以打對戰唔得, 一定會彈窗口仔

G幣尋日抽機/合機, 用完啦, 以後果d新機材料差不多全齊  

link ---> https://www.facebook.com/dragoon.kwok/media_set?set=a.769845756369828.1073741915.100000332312601&type=3

回復 支持 反對

是你自己 "神卡" 一開場 ...
dragoonkwok 發表於 12-6-2014 21:14

老實講!我不嬲老實玩 一次都未試過咩「神卡」網速亦正常

但我係一開場明明係自己人果度出生 前後左右都係隊友 郁都未郁會無啦啦去咗你度?
我果邊正常視角 無啦啦比你放血 第2條命又係係第一重生岀黎 兩秒比你秒左 3命亦係
ser有事有咁誇張?我網速算快 可以0HIT? 懷疑你外掛好合理掛 ?
如果係咁係我錯 不過3命比你秒哂 好難唔懷疑你
回復 支持 反對

老實講!我不嬲老實玩 一次都未試過咩「神卡」網速亦正常

但我係一開場明明係自己人果度出生 前後左右都 ...
hqqhqq 發表於 12-6-2014 21:41

都話咗我見你一開場就 "卡" 在 "第二重生位" 凌空, 即喺我地果邊走位方向, 有另一位隊友同我一齊有射過你, 我有見你斬斬, 但都喺果位凌空位囉
唔信你問返在場人仕, 對戰外掛? 吾輩不悄為之

回復 支持 反對

都話咗我見你一開場就在 "第二重生位", 即喺我地果邊走位方向, 有見你斬斬, 但都喺果位囉
唔信你問返在 ...
dragoonkwok 發表於 12-6-2014 21:45

搞咁耐即係ser問題啦? 我同你見既唔同 我真係未試過會卡左人地度而自己都唔知 跟你說聲對不起
回復 支持 反對