打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 綜合版務公告(請會員查閱)

呢個仲5係?

仲要再一次POST 今次仲要糸YOUTUBE
哂9氣 發表於 1-4-2015 01:26

同埋叫人去youtube變相post相哥個又點解決? 我放冷漠張相上網再分享條link過黎咁得唔得? ...
冷漠契姐 發表於 1-4-2015 01:26

此帖已被本人關閉,內容已被屏蔽
回復 支持 反對

回復 14# 哂9氣

在1樓說過,前事就算了,不便插手,所以全部會以關閉主題方式處理。但如有下次,請這位朋友在私訊告知本人,本人絕對會嚴懲。
回復 支持 反對

有時候可能我地睇漏眼,無詳細睇,
加上人員少,如果會員見到有問題既帖,直接PM我地。
我唔會偏幫,希望會員們信任。
回復 支持 反對

回復 支持 反對

哂氣啦 扣分 幾千樂點任你扣    開埋一大堆初心者咪一樣再黎過  要做就封ip     毫無阻嚇力
回復 支持 反對

回復 19# 心隨風去

重點係⋯封IP呢個功能好似得超版同管理員做到,我無權限去做呢件事sosad
回復 支持 反對

回復 21# 冷漠契姐

成個post其實都吾忍得,比我以前實刪左佢。個post入面其實兩邊都有人身攻擊,一刪就好似追究前事咁實有人嘈。我就吾刪留言,直接將成個帖關閉+下沉,吾會再有人推到上黎開片。

都係果句,如有下次,我一定嚴懲。
回復 支持 反對

回復 24# 冷漠契姐

其實如果係我全權話事果陣呢,呢個post係吾會有機會發展到四頁既。

我琴日先開始接手番版務,礙於

01/03/2014
取消一切扣分欄目。
此後,一切有關外掛、粗口、罵戰等討論,管理團將不作干涉。
給予會員自由,但亦請會員能夠自重、珍惜!
自由的大前提,便是不損害他人追求自由的權益。
此後天龍版版規只有一句之曰:隨心所欲而不逾矩。

真係吾太方便去搞番以前既post,始終話事既吾係我。
始終我吾係現任版主,依家我都係客串一下去搞番好個版而已。

仲有
【如果你地D版主唔是選擇性執法的話】《----

囧大俠、蘭鈴、我、天羽⋯全部都係獨立個體,我吾太鍾意有人用【你地D版主】黎囊括曬全部管理好似同一個人做咁,搞到明明有人覺得其他版主做既管理有問題,到我接手果陣就話我公私不分+偏幫(好似硬食左隻死貓咁)。

對於紛爭,我無興趣理。我出現只不過係維持天龍版既版面討論氣氛,吾好有違規情況出現。

前事我吾方便插手,忽略左呢個post既版主係邊個,我諗你分分鐘清楚過我。我唯一可以幫到你既,就係你比你覺得有問題既版主個名我,我幫你短消息去同佢傾傾,要佢同你解釋,最後你都係吾滿意的話,我會幫你去同高層反映/你直接去投訴。我一向好支持會員使用投訴功能,咁樣先可以令到版主有被監察的心態,如果真係有錯隨時會比上級開紅。

Anyway,實際上有私下搵我幫手管理天龍版的就只有蘭鈴一個,其他人我無聯絡,亦都吾知佢地點處理之前D post。但基於尊重佢地之前既管理,我吾方便去作出修正,反正之後既post會用番我1樓所講既措施,全部野都會揸番正黎做。

我講過,由我琴日接手果刻起,我會用番以前果套去保持執法公平性。
如果其他版主日後起執法上有問題,歡迎會員短消息我話我知,我會處理。

By the way,
【受攻擊者忍唔住還擊哥陣就話双方都有人身攻擊】《----如果係我做管理果陣,攻擊人果個會比我扣10分,還擊果個會扣5分。攻擊人固然係吾應該,但既然你選擇還擊而吾係短消息通知版主/等版主上黎處理,咁樣部份責任你都要承受架喎。
回復 支持 反對

講來講來去你都唔關貼 講一大堆野叫人 投訴 呢個又話關貼唔係你處理  果個又話唔關佢事 互相射博 你地話唔到事 不如叫個話得事出黎 等左成晚 整係識叫人投訴 投完又唔處理
回復 支持 反對

回復 26# wah2oo1

仲有邊個帖未關架?擺條link出黎比我,幫你搞掂佢。

之前有問題既帖我會關閉,如有需要可以提出叫我幫手下沉。

樓樓樓上係叫我刪留言,你地起呢個公告比link我,我全部都有關帖,我幾時吾處理啊?
回復 支持 反對