打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] balrog11好,定空氣壓縮炮好用?

b11同t9必得加工包下曬架了~商城而家淨係得空氣炮永久
回復 支持 反對

b11同t9必得加工包下曬架了~商城而家淨係得空氣炮永久
聶羅阿瑪特 發表於 22-8-2015 16:23

b11係打偽裝殭屍中的,鐮刀係之前熊仔絕命生死戰10日活動送的,真係要鐮刀好?
回復 支持 反對

b11係打偽裝殭屍中的,鐮刀係之前熊仔絕命生死戰10日活動送的,真係要鐮刀好? ...
隠青 發表於 22-8-2015 22:58

你係用道具延長卷轉永久?

當然係鐮刀好,即係至少比我揀我會咁揀
回復 支持 反對

你係用道具延長卷轉永久?

當然係鐮刀好,即係至少比我揀我會咁揀
聶羅阿瑪特 發表於 23-8-2015 14:51

冇錯,用道具延長卷,咁咪冇主武器清屍/派槍俾人...真係好難揀....
回復 支持 反對

冇錯,用道具延長卷,咁咪冇主武器清屍/派槍俾人...真係好難揀....
隠青 發表於 24-8-2015 00:13

米玩啦,打親災厄d老手/專業災厄團房,有邊個唔係鐮刀、t7、幽能
用b11都仲要派槍...哥d算係帶新手玩咁滯...

我用b11都係人地唔派槍既情況.....如果下下等派槍自己又冇確實好難玩災厄

話說...樓主莫非冇枝似樣既打屍槍@@?

不過打屍槍...用住d時限槍都得既...我枝b11都係時限黎...冇咁多道具延長卷...

b/t系列哥d設計圖都有,中左都至少72日,有時部隊倉都有d時限打屍槍

好似b7哥d...我部隊個倉連時限鐮刀都有=-=
回復 支持 反對

有用的清屍槍只有幽能,b11/空氣炮,所以如果我要用延長卷轉永久設計圖槍,只b11可選
鐮都應該值得,等我再考慮考慮,謝謝
回復 支持 反對

有用的清屍槍只有幽能,b11/空氣炮,所以如果我要用延長卷轉永久設計圖槍,只b11可選
鐮都應該值得,等我再考慮 ...
隠青 發表於 28-8-2015 22:21

其實有用清屍槍就唔止一枝既~

b7、某科學的超電磁炮感覺上都ok,電鋸突圍能力都唔錯,解碼哥枝蒸氣機槍睇佢說明都唔錯

其它J系列,S系列,蒸氣系列,Lego系列基本未用過唔係太清楚,v系列出哥兩枝都麻麻地
回復 支持 反對

我覺得空氣炮好用D
回復 支持 反對