打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

由頭到尾我無唔認過有用 +11裝 爬下文啦

但我無用外掛 全團都知我鐘意射 命中低有咩出奇? 我係唔順比你條 ...
翊Muk|| 發表於 25-3-2010 11:23

我冇話你有用+11裝wo,自爆自己都有用
我話你有搵過我買,我唔得閒整比你
仲開埋QQ搵我整,翼唔係你???好撚笑
最先係你踢左我隻全轉點G,後來都沒嘈你,文話追究番件事我都話算撚數,
仲話我溜你先??ON撚99
自己都有用過仲嘈人??
係GE人地用外掛裝就叫外掛,自己用就唔係外掛,得撚曬
係要逼我拆穿你個外掛狗面具,唉
回復

訓啦柒頭神沙,點解會咁多人憎你,自己諗下啦ok?
用外掛又唔認,diu你柒就認左佢啦,用外掛對你黎講家常便飯啦
...
靈心兒 發表於 25-3-2010 16:54

冇入過WO,你隻180CM 西格G係咩料  ???  
你又唔撚認??好撚笑
唔撚記得有人話以後唔撚來樂古,得把7口唉
話人外掛裝係外掛,自己都有用,唉收皮啦你
E+去咁多外掛網都搵唔到一個外掛來用??真係好撚可憐
繼續嘈啦7頭,成班虛偽撚仲係度嘈,以為人多就係道理???
大佬要踢我出團之前,神早都預左比隻JY濕9仔踢曬啦
你唔撚知ADMIN大過MASTR咩???
怕你踢??好撚笑!!
回復

哇成班ON9仔,唔識字???
睇清楚先嘈啦,我有話180CM西格G係外掛???
鬼唔知180cm係食2次調整身高出來
我話你隻180CM西格入左GRIN
肓撚左??定閱讀障礙???
仲以為搵到位入嗶嗶叭叭???
唔撚知邊個入錯位???
返去食屎啦嘈撚??
隻jy狗開心到又跟住吠,睇到都好笑
回復

乜撚野話我保佢!!!? 你地要踢佢 而家佢都俾人踢撚左(翼踢既) 我吾撚知邊個收返佢返黎!!

我從來冇偏幫邊個! ...
丫文-_- 發表於 25-3-2010 20:27

阿文,同佢地嘈完之後,我重來冇申請過入團,我唔想你為難先叫你唔駛理我,唔駛收返我
佢地班7頭話果隻pf同c係你創團果陣就入左,唔係比人踢左我再搵人收返,班傻仔唔知要同佢講幾多次先聽得明
jy狗踢淨踢唔曬都要diu我???我係味同你講過我唔會再入
一係就踢曬佢我唔會自己退團認衰仔
你講事實味得囉,怕西佢地???
回復

唉自己睇撚錯入錯位又屈9我改文字
又屈9我開新a/c,查ip啦
回復

唉自己睇撚錯入錯位又屈9我改文字
又屈9我開新a/c,查ip啦,我都唔想笑9你

jy狗如果你話我改文字改埋個意思,編輯時間應該遲過你地先係?____?
繼續吠啦你,7撚左仲死頂唉,傻仔真係冇藥醫
人地吠又跟住吠,正跟尾狗一隻
講埋d7野仲係度教我180cm西格要用2次身高調整器<===要你講???

發表於 3 小時前 | 只看該作者

發表於 2 小時前 | 只看該作者

-----------------------------------------------------------
阿文,同佢地嘈完之後,我重來冇申請過入團,我唔想你為難先叫你唔駛理我,唔駛收返我
佢地班7頭話果隻pf同c係你創團果陣就入左,唔係嘈完比人踢左後我再搵人收返<====
呢點你清楚未,班傻仔唔知要同佢講幾多次先聽得明
jy狗踢淨踢唔曬都要diu我???仲屈9我咩踢完又入???<<

我係味有同你講過我唔會再入
一係就踢曬佢我唔會自己退團認衰仔
你講事實味得囉
冇人叫你幫我
怕西佢地???
回復

係阿唔撚幫9你地就叫偏幫我??喔明撚曬
人地2邊都冇撚幫過仲係度屈9人
格衰係咁ge啦,你呢種真係正(人卜)街

仲有阿,死肓西去睇左眼科醫生未??
笑燃死自己入錯仲話人入錯果下先7
回復

搞屎棍肯收工就唔會咁多人嘈
回復

開多d新acc黎串呀笨西
靈心兒 發表於 25-3-2010 21:42

樓上7洛你自己都親手做外掛裝會好意思嘈???我冇聽錯阿??

76心靈自己入撚錯得咁撚明顯
串柒你要新a/c??我一個人就夠撚曬,你咁撚高估你自己???
我得燃閒開新a/c,你估好似你咁on9??
回復

那你的意思是整外掛裝就唔可以嘈嗎 ...??

那你沒有整外掛裝嗎??

為什麼你可以嘈呢 ??

你好像有立場上的 ...
花洛 發表於 25-3-2010 21:56

你立場味又係佢地果邊 ,如果你覺得你以你做外掛裝ge身份去嘈我外掛裝覺得ok ge咪嘈囉
成班虛偽西係度扮正義,都見慣不怪

唔燃記得左添,係咁密我叫我教你修改道具好似狗咁唉
你有冇用外掛我唔理,但係唔知你研究過HS防核來做咩呢????
跟住周圍搵修改道具方法,係jojo論壇都見到你個76
我係你就唔撚出聲啦,虛偽撚
回復