查看: 23781|回復: 258
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

國家也要發展.綠帽軍團也要開創第二代.G.R.I.N由綠帽團的長老Grin翼所改.
大部份團友樂意跟從這個名字.綠帽團跟隨大家多年.我也不想眼白白看見各團友分散.
因此.我已創立G.R.I.N團 並想大家回歸此團!
(如覺團名G.R.I.N 不乎大家.請各高層尋我討論)
新的發展目的:
重新定立團規!

團長: 瘋小文
管理: 翼 . 6號 . BB . 心靈     (禁止高層人員以權利壓迫團員.如接投訴本人會跟進!)

團規:

禁外掛
禁外掛裝
禁團友內控

(一經犯團規者.必踢出團作處分!)
單選投票, 共有 52 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

gd job man!
回復

gd job man!
翊Muk|| 發表於 24-2-2010 16:45

做返應做既野而已
回復

頭像被屏蔽
回復

我個人既意見係, 唔可以改過好d既名咩?
中國人有句話, "唔怕生壞命,至怕改壞名"
請問點解要改做綠帽呢?你好鍾意帶綠帽?
相信閣下應該知道帶綠帽有甚麼含意吧,我同我好多朋友都有玩freestyle,
你既團宗旨同權利都太好, 把香港玩家團結一起黎一齊玩,又可以識多d朋友一齊玩,
但入左呢個團好似咀咒緊自己咁,仲要好毒下喎,
男同女都唔會想自己帶綠帽掛?

就係因為個團名問題,我同好多朋友都一直冇入團.
都冇加入台灣的球團, 反正都唔知因為咩你地又解散又重新開,
點解唔換個正常一d既名呢?

只係個人意見, 唔喜歡既就del左呢段文 / 當睇唔到就ok,唔洗發火,
我只係想比你知道個意見
回復

沒有事了, 原來仲有其他香港團, 叫天朝的都好似幾好,
之前係因為 香港團又多人的,只有綠帽一個, 一係揀入,一係就唔洗有團,
先會有以上棯法, 但想法每個人都不同, 依家有第2選擇就冇問題了,
我多事了, 打搞晒, 不好意思....
回復

我入我入  兩隻
id 英木草道 and LinMo
回復

頭像被屏蔽
回復

沒有事了, 原來仲有其他香港團, 叫天朝的都好似幾好,
之前係因為 香港團又多人的,只有綠帽一個, 一係揀入, ...
CAAzT7sCmV 發表於 24-2-2010 19:56

你見識太少了吧.
回復

但曾經也只是曾經而已。
心靈如果是我,就去掉吧,如果不是就無需理由
靈心兒 發表於 24-2-2010 19:46

你覺得咁樣對得住花生同二佬既 我隨你.
    我只想你改改你d壞習慣而已.咁都好難咩?
回復