打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

頭像被屏蔽
回復

頭像被屏蔽
回復

頭像被屏蔽
回復

yik會唔記得踢你隻東方0真龍a0a?
文都表明話已經比左你入團
你仲懶高尚 懶清高 咁樣話從來冇退團
笑哂
仲有呢 唔好成日擺人上台okay?
成日話人 搵人幫拖
自己就擺哂你識既人上台
你講緊邊隻新手PF?幾時既事呀 屈得就屈呀????
心0隻pg 係佢收番黎冇退團喎
自己問下billy仔啦 戇尻尻
回復

喂喂 no photo no talk喎
我話邊個外 掛呀??講出黎聽下丫
我吊邊個呀?講黎聽聽(比人吊就多)
哇唔夠串就開始屈人食豆腐 你都幾ok喎
回復

我就係睇唔過眼 koyu 話個ac 已放
之後開新ac 再放你個掛系AC
唔好開番koyu編輯喎
你舊ac 話放完之後
開新ac放你隻掛西PF 係想點係人都知啦
此地無銀三百兩 仲要話從來都冇放過 低B仔 : o )
話我亂插人???唔該舉事例
回復

扯開話題你強項
屈人招數你最醒
傾你外掛西可以燒到我平時既言行
勁喎 幾時起埋我底 查我家宅?
回復

我話冇放過係冇放出到GE意思,唉
個A/C冇放到,我入GRIN果一刻就表明左我係邊個

我唔係為左要放A/C先開個新A/C叫六花亭
仲有個論壇我係要開新A/C放A/C都唔改叫六花亭啦??!!
用下你個7腦啦,真係唔DIU唔安樂
問下人啦,個個都知,係你條7頭唔知
樓上條傻仔去我賣PF個POST度睇,咩都答曬你
成9日講埋D9唔塔8GE野,唉
問完又問,煩唔燃煩,唔識字??
仲有得燃閒查你個7頭??我都係估下邊D格衰衰,點知咁都估中
你想舊事重溫咪問下SG阿HEI囉,格衰真係易認
仲話咩罷人上台,我都係講事實JA
好似你咁唔知頭唔知路係咁9UP咩??

文由頭到尾都係比我入返GRIN,我又冇話要退團
不過係我廢事入返,D A/C耍踢就踢唔會入返
你話隻C同PF係冇踢過,唔係我入返OK??
唔識字就查字典,回咁多個POST托7??

7頭心靈又唔見我話其他人掛係要話你
本身就廢柴,冇左外掛更廢
你同JY兩個虛偽西平時開外掛爽唔爽
E+封左係咪好唔爽爽
回復

同e條友講多哂gas..本來都廢事同你嘈 重係度串77
你繼續去同你d台灣朋友仔玩啦你禁撚多friend 洗乜入黎Grin呀
重係個post度話咩全hk你最早識整外掛裝
你禁鳩勁就自己寫program啦7頭
又話乜撚野比面文 乜撚野你廢事入返 ?
咁你係咪e家係咪無得入呀7頭? 你禁把炮等到你入返黎先同我講野啦碌撚
好威咩..叼
六花亭?定咩koyu?我呸
回復

你繼鳩續日日係度吠啦我唔入黎架啦 係咁啦傻仔
回復