打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

又有花生食~~~~~~~~~~
回復

=.=你班友仔 吾好再係呢個post度嘈 吾該睇清楚個post既用途係乜!!!!!
回復

死人頭心0成日吊我胃口
唔好係依個post嘈喇
pm我講咩名
回復

頭像被屏蔽
回復

有gapman jj一條
回復

頭像被屏蔽
回復

唉 神沙講野唔算數
又話已經退團廢事比我地嘈
點知又入番~_~
今日見佢隻東方真龍online
真夠光明正大
回復

吾好再回呢個POST!!!!!
回復

我都冇回...你睇都係4日前..唔知邊個搞到佢上番去
回復

唔該唔識字就唔好嘈
我幾時話要退團??又屈??我做咩要退團好笑
你唔踢要我自己退認衰仔??
我淨係話過D A/C唔入番,睇番我D POST先嘈啦7頭,
叫BRIAN果個真係DIU少陣都唔得??!
係佢條(ON9)JY未踢曬我D A/C JA,你咪問下我咁耐D A/C有冇申請到入團囉
搞屎棍心靈咁得閒去大陸搵外掛啦,你呢種人正(人卜)街
嘈??有你呢D搞屎棍唔嘈就奇
果頭比人diu完唔順氣走去解團ge幼稚西,後來又話唔入grin
點知又偷偷開其他a/c入,比人diu得少??格係冇得改,除非死左JA
成9日話自己隻sg勁,係勁阿不過係勁獨食,勁9A,勁9射阿嘛,3分比人守死就連2分中距連騎馬射都唔放過
獨食得來又唔入果下先7,輸左就DIU隊友冇版,唔傳比你,傳左比你就係咁送分
你估你仲係以前有修改能力GE時候??9射都入???

BRIAN你係咪果個7頭恨愛定個後衛Orz,睇都似
7頭恨愛以前次次上線都見佢話邊個外掛又邊個外掛,睇到都煩,勁過佢就係外掛,咩都唔駛講咁多!
7頭Orz打團戰輸左都要diu隊友,又話要換走人,完全冇唸過果個新手PF ge感受
跟住將個新手PF推左比我地隊,輸咪輸囉,我仲輸左好多場又點??
點知你條7頭打贏果時就彈一句<認真你就輸了>,真係好威,又唔係贏好多先1,2分,
阿hei都忍唔住要暗串7你
比人串7就閃去玩信長,呢d咪係你班粉皮d<格>囉

阿文面我就比足你,係D(人卜)街唔知頭唔知路都好似狗咁死咬住人唔放
連放A/C都走來嘈,容忍有限度,你係我都吞唔落啖氣
BRIAN你熱愛和平都講得出???次次有人嘈你都係第一個出來塔嗲正搞屎棍當冇人知??
仲要唔知頭唔知路果下先搞笑,唔該你收皮啦

成班7頭咁鍾意嘈人,個個比我diu到變啞狗唉
回復