打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

淨係想講  
用+7+11 玩bug裝
fdd玩bug技
中鋒上籃變天勾  亦都係bug技
其實有咩分別

在座幾位都玩過bug  bug裝又好 bug技又好

到頭來咪又係一樣
回復

樓上果位人兄你唔知呢個世界就係咁多虛偽撚
回復

頭像被屏蔽
回復

外掛裝就係外掛裝
bug即係辣椒錯誤整出黎果d先叫bug裝

凡係人整出黎果d都叫外掛裝
e家d人好惡 學返你講果隻乜野6花狗

直都拗番彎
比你吹脹 至叻係你啦柒頭
回復

樓上條76你駛撚用外掛裝咩,修改能力隨便都破百啦,柒頭
比人知道係偷改能力西即刻轉大前玩心撚照啦,係度扮正義有撚用??
人在做,天在看

辣椒錯誤整出黎果d叫BUG裝bug技係阿
明知係bug裝仲要買,bug技仲要用
買完用完仲要係度扮正義, 最勁係你啦76
係度嘈咩外掛裝,你個團個7洛都有整外掛裝啦又唔diu唔踢??喔fd係唔同d
e+黃左條友緊係del左d 外掛裝啦,講撚到好似得我一個整咁
成班虛偽撚同我收皮啦,係度扮正義有撚用??

76 brian 團度d人話我知你隻bug狗用中鋒上籃變天勾,
bug狗仲係度嘈???格又哀又用bug
阿文同阿陸你咪問下佢地,我同你地嘈完我隻真龍同阿牧佢有冇收過,我有冇申請入過囉,
呢2隻開G.R.I.N團果陣就入左,唔係嘈完比人踢左再入返,ON9燃7
你咪問下隻jy狗係咪淨係踢左我隻後衛,中鋒六花亭同大卑囉
on9撚7              
你仲有面講唔想挑起罵戰???個個post都溜DIU
我16日前就冇嘈你地,你條76係4日前都仲嘈緊叫冇嘈唔嘈??
我神早冇燃嘈,係你條76仲次次走來溜DIU
吠完好收皮啦76,搞屎棍返你馬桶啦
回復

所以話 我係頭一個回覆已經講能左
你條友係打不死^^講野十分之叻
即使係錯經你把口都會整番直: o )
你要將bug 同埋外 掛搞亂埋一齊黎講既話 我會停火食花生~_~
之前都同人講左
當你發現到人地有咩係你眼前係唔對路 就即刻作個故仔出黎 勁!
仲要整係識係度入人地位 扯開話題 意圖掩飾自己既錯處: o )
等人地解釋個陣 你就屈得就屈 作故仔你第一 有條件去TVB做喎
你點樣知道JY 開外掛修改能力?佢賣ac代表佢比人發現左開外掛
然之後轉左大前唔會開架喇?? 你邏輯思想仲勁過我
自己轉NAKUZ AC 放FS AC 就大條道理
人地賣ac 轉ac黎玩 就唔得
條equation就係 賣AC=黃左 轉樂古AC=正確

學你依幾句

76 brian 團度d人話我知你隻bug狗用中鋒上籃變天勾,
bug狗仲係度嘈???格又哀又用bug

係度嘈咩外掛裝,你個團個7洛都有整外掛裝啦又唔diu唔踢??喔fd係唔同d
e+黃左條友緊係del左d 外掛裝啦,講撚到好似得我一個整咁

76神沙 團咁多人用BUG教帽 用BUG 火鍋衣 BUG版衣 BUG速 彈褲 你唔DIU???
外掛狗係度嘈人地BUG狗??你唔開POST串元老買BUG版衣火鍋衣???
明知係BUG仲要買???喔fd係唔同d
謎之聲:教帽好似比你依種人嘈完之後回收左又派發番喎
---------------------------------------------------------------------------------------
點解上籃變天勾又係BUG既 我唔係好明 可唔可以解釋下-_-'
我禁鍵係上籃之後快速禁天勾 如果咁樣既連技都係BUG
咁好多連技都係BUG喇喎 普通勾手 之後快速舉波 就唔會射個波出去之類
籃版後面 禁D之後又係快速禁天勾又射到波
回復

講得好岩呀 你有一句我好贊成!!!

人在做 天在看
回復

嘿嘿
如果係神沙咁講既話
好多人都係用緊外掛烏._.
回復

真係傻仔冇藥醫,我唸全團最撚on9果個係你
你咪問下文陸2個勁中鋒上籃變天勾係味bug囉
講咁多廢話?至於點解叫bug等你大佬解釋比你聽
至於你呢d唔係叫連技,講多都浪費口水

成9日話我轉樂古a/c放a/c,唔抵得???
個個都知我六花亭係邊個啦,你煩唔撚煩阿???

至於隻jy狗自從冇左封左修改能力後,d命中就開始超廢
槍到冇曬心機又驚比人發現前後相差咁遠咪賣a/c囉,平時偷改到爽yy
玩大前,繼續可以帶佢ge狗面具扮勁人.
至於7頭心靈佢成日去大陸搵外掛佢自己講ge,有冇用我就唔肯定
不過唔用去搵外掛來托7???
回復

頭像被屏蔽
回復