打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

喂 仔我想知邊個係GRIN六花亭
條友用外掛係度整D乜整D物,雖然我冇證據 但係你唔搞掂佢 我自己走佬算
回復

回復 26# 六花亭

用左就用左啦 用多用少都係用 有咩關係? 唔影響正常遊戲就唔係外掛? 你用尼D野整左隻人物出黎都已經叫影響左啦!

用外掛整個+8出黎 同俾點轉+8裝有冇分別 咁樣叫唔叫外掛 ??
回復

哈哈 我幾時有話你整+8 果個係例子OK? 唔識字睇多幾百次啦 可能你會睇得明既

我係冇證據呀 我檢舉唔到你條外掛佬

佢唔踢你我會走嫁啦 暫時我未睇到佢話唔踢你囉不過 不過如果仔唔踢你 我真係好Q失望
之前心0就話佢態度唔好所以意見不合 散團
如果你今次幫條外掛友  我真係只可以話綠帽早變左外掛團 近朱者赤,遲早既事
回復

話我整+8 果個係例子,你講曬啦,講d冇ge野來做例子咪係廢話係咩???
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做 ...
六花亭 發表於 7-3-2010 15:13

+8外掛裝冇-.-? 笑 你好矛盾 又話+8俾人封左 依家又話尼d係冇ge野黎
我冇話過唔走 我係睇仔踢唔踢你姐 佢唔踢我先走 唔該你唔好下下77聲啦 威d嫁?
回復

就咁唔用就算數? 係尼度咁臭串同我講野 就咁算數?? 我唔算老幾呀 用撚完尼d野 就咁叫佢唔好用就算! 綠帽d團規原來咁輕鬆 咁我有日有外掛 我都開下s9m你地 之後叫我唔好用就得啦(我冇話佢有用外掛) 下次我得閒`新仔冇裝用 等我開外掛當裝用 我最多教到1lv 80彈 70板 <唔係好過份姐(都係同轉左點之後d裝差唔多)
原來咁簡單就完場^^ 綠帽898

禁外掛
禁外掛裝
禁團友內控
回復