打印 上一主題 下一主題
收起左側

◎AOC軍團招人區◎∼∼∼想招人入團/搵團入就入黎

族名:‵失[戀]族﹀   團長”奇遇記

主要玩【兵堡】
開團為左識多d新朋友同埋多d一齊玩AOC*勁/廢都歡迎嫁★”如有任何問題可聯絡me..

入團條件:有msn同埋常玩*最重要有品◆"

規則:1.對本團忠心
     2.最好多d玩
     3.與團員和睦相處
     4.要開msn<隨時會玩AOC果陣可以ADD到你

連絡方法團長方法:lung_2004@hotmail.com

入團方法:系團長msn留低AOC名同埋專長或者係樂古留低AOC名同埋msn仲有專長*團長會盡快回覆”

入團之後要係個名前名+【戀】姓名*另外搵一個網頁高手制作團會既網站∼
回復 支持 反對

火影忍者劇情製作組 歡迎加入!@@

大家唔好誤會= = E一個唔係一個族 只係想搵D人一齊搞下火影忍者劇情......

其實....我係二年級果陣 已經勁鍾意火影.... 但係果陣勁唔出名 一條友都唔識E一個卡通.....
仲有E家無線播緊果個火影 實在好鬼想打爆個電視台.....D名......緊直O哂咀
為左大家認識多D火影 我決定係到搞個劇情製作組 令多D人認識真正既火影人物名........(台同大陸既分別)
好啦 E家介紹一下 我地個組D詳情先@@
快D加入呀 名額只得8個!!!!

----------組員名單----------
組長:[L&R]死神
組員:[L&R]@迪鳶蠍”嗯
組員:
組員:
組員:
組員:
組員:
組員:
組員:
----------名額有限 爆人即止----------
----------現時我地搞左既劇情----------
真.火影忍者村逃

-----------------------------------------------
---------申請表格--------
樂古名:
aoc名:
msn:
識搞咩劇:
----------------------------

更多既詳情去e到:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2992844&extra=page%3D1

回復 支持 反對

【信】族
主打劇情:新信長RPG
成立目的:薈萃一班喜歡玩新信長RPG的玩家
入族方法:加 惡.夢 MSN 申請入團
回復 支持 反對

軍團名稱:【龍】
         4:禁騙版主
         5:禁罵自己人
         6:非必要禁圍人
         7:禁開cheat/bug map__
         【龍】Pang
         【龍】凸 ~ 凸
MSN:a1031105@hotmail.com
E-MAIL:a1031105@hotmail.com
相關網頁:冇~

回復 支持 反對

軍團名稱:||WinneR||

主要劇情:火槍

入團條件:
1)對任何火槍兵種都要熟識
2)搶旗中要有2千分或以上(即係開眼) / 搶到2支旗

規則:
1.不得做出任何有捐本族聲譽的行為,例如:亂棄,玩lag,爆粗罵人,串人等等
2.不可冒認其他族員。
3.不可在遊戲中胡亂棄權和要有品。
4.多上團版番言
5.在aoc玩家名稱前加上||WinneR||

名單:
||WinneR||銘*   族長
||WinneR||傑*   副族長
||WinneR||贏政
||WinneR||漓夜
||WinneR||幽靈
||WinneR||tong
||WinneR||勁
||WinneR||騎
||WinneR||KITTy
||WinneR||叻

入族連絡方法
MSN:ronald025_@hotmail.com /  edison623@hotmail.com

本族的團版 網頁:
內含別的論壇,已刪除

回復 支持 反對

軍團"地獄小隊 主要劇情:無

入團條件:
1經過test

規則:
1唔好係在遊戲中胡亂棄權同埋要有品。
得咁多
2.在aoc玩家名稱前加上         3.不可爆操
名單:
軍曹:地獄小隊軍曹-豪       伍長:地獄小隊伍長       兵長:       士兵:         
入族連絡方法
MSN:bbtatho@hotmail.com

回復 支持 反對

族名:﹢♥戀愛如麻£°                       團長”【愛】SiU_LovE*

主要玩【兵堡,綠亞Evo】
開團為左識多d新朋友同埋多d一齊玩AOC*勁/廢都歡迎嫁★”如有任何問題可聯絡me..

入團條件:有msn同埋常玩*最重要有品◆"

規則:1.對本團忠心
   2.最好多d玩
   3.與團員和睦相處
   4.要開msn<隨時會玩AOC果陣可以ADD到你
            5.AOC玩家名要系前面加上【愛】<~這團名的簡稱

連絡方法團長方法:lung_2004@hotmail.com

入團方法:系團長msn留低AOC名同埋專長或者係團版留低AOC名同埋msn仲有專長*團長會盡快回覆”

團網:內含別的論壇,已刪除
團版係團網既最下方~就可以搵到嫁啦~記住要申請A/C後才可申請做本團團員>3<"
請大家快d黎一齊享受本團的快樂啦!!~

回復 支持 反對

入團需知-3-":
1)要忠心[狼犬]_
2)先看看入族資格及本族規則。
1.要忠心[狼犬]_
2.做下map
4)有意者請去入族申請表留下資料,詳情:
請去我msn留下資料: aoctsokakaho@yahoo.com.hk

申請表

樂古名:
aoc名:
鐘意玩咩:

團map:

竹林開路村

團員人數:10人(遲下可能會更多!!)

[狼犬]_﹏灰浩。(團長)
[狼犬]_璟 (副團長)
[狼犬]_{~惡靈~} (副團長)
[狼犬]_傻仔劍。
[狼犬]_小任
[狼犬]_得味呀1p!
[狼犬]_是也哦~
[狼犬]_戰仔仔

[狼犬]_tangchihin
[狼犬]_浩仔
[狼犬]_何仔

回復 支持 反對

aoc 整劇小組 現正招生

版主,呢個可能有離左題,你地認為有問題既可以del左佢,我志左招下人同我整劇姐@@

aoc 整劇小組 現正招生
自問自己對整劇有基本認識或有興趣整劇既朋友,我呢到絕對歡迎整劇既高手一齊為aoc既玩家整劇,如果你有興趣既可以係msn add我..我既msn係↓

loky_ho@hotmail.com

有興趣既請聯絡我,我呢度都歡迎分享一d劇情,,有意請msn我。
回復 支持 反對

軍團名稱:x邪魔飛影x

主要劇情:村逃,兵堡,Evo

入團條件:pm小鼠仔,主題註明申請入族,填埋以下申請表
1)主玩劇情(可多於一項)
2)程度去到邊,(新手級,中手級,神手級,專家級)
3)入族後叫咩名
4)你玩aoc時間

完成後我會回覆,同埋講低程序,測試時間

規則:1.係村逃場入面做鬼唔好亂棄,有其他特別原因除外
                    2.唔好做無品行為例如:lag,亂爆粗等等無品行為

名單:族長:魔〝倉鼠仔
副族長:魔〝步行天下
長老:魔〝May be
資深族員:
1.
2.
3.
4.
evo神手:
村逃神手:
兵堡高手:
信長RPG高手: