打印 上一主題 下一主題
收起左側

◎AOC軍團招人區◎∼∼∼想招人入團/搵團入就入黎

綠亞 新手團收人

大家只要係新手 16-25分內升到城 都入得!!!
入團後 在名前面加上   聚義廳_  便可以!!
有意入團者 係msn 密我測試

msn: king00600559king@hotmail.com

入團 要測試 不過新手都入到
測試人員 可密我
msn: king00600559king@hotmail.com
msn: elk_jay@yahoo.com.hk
msn: kaluen@msn.com
msn: hkbn_two_by_two@hotmail.com
msn: hangaoc@hotmail.com
做梗族網中!!!!!

本團 禁 亂棄人士,同洗頻
只限綠亞!!!!
團網 http://00600559.sinaman.com/AOCTeam/index.htm

回復 支持 反對

<Rpg>收人

<R防>收人

主要打【R防】

入族條件:

1:必須有msn
2:有品,唔好亂棄
3:鐘意玩rpg
4:鐘意玩防守類(唔洗勁)
5.樂於助新手
有意請加msn↓↓↓
lotakshing@hotmail.com

職位有團長(<Rpg>城)
副團長<Rpg>文
長老<Rpg>域
新手助教員:沒有
團員<Rpg>傻B
      <Rpg>豬豬

回復 支持 反對

『戰』團

本團誠收對戰國風雲/三國風雲興趣之人士入團

入族條件:
1:必定要有msn
2:要有品
3:入族後要係名前加『戰』
4:要對AOC有熱誠
5:不可做任何有辱本隊名聲的事
6:改名前請通知本人
7:團員間不可互相吵架
8:當開場果陣絕對吾可以用Bug檔

有意者可add本團團長/副團長msn申請入團
本族名單:
職位
名稱msn
團長『戰』瘋•鋒Near_wu@hotmail.com
『戰』癲•馬nwsccy@hotmail.com
副團長『戰』傻•謙henry199155@hotmail.com
『戰』小•牛cow987cow@hotmail.com
團員『戰』魂•騎sasukesai@hotmail.com
『戰』魂•步lovesiu@msn.com
『戰』魂•弓sjacs4402@hotmail.com
『戰』魂•僧jasoniphk@hotmail.com
『戰』情•緣handsomepeterho@yahoo.com.hk
『戰』小•冰laupakhung@hotmail.com
『戰』~開心死~!lam3573@hotmail.com
『戰』不死•石tyehcwc402004@yahoo.com.hk
『戰』武.靈ying_zheng1991@hotmail.com
『戰』AMYmartin02hk@hotmail.com
『戰』阿賢harryso0972@hotmail.com
『戰』肉•盾klgame_new@hotmail.com
『戰』雞•坤danny_kwan_520@hotmail.com
『戰』魂•bfungcool@hotmail.com

回復 支持 反對

我想入【信】族

【信】族族長我想入【信】族

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
食蕉連皮 -5 不設回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

軍團名稱:┌戰狼團〞

主要劇情:綠亞

入團條件:喜歡玩綠亞,成日玩,歡迎新手肉手高手神手

規則:聽團長指示

名單:
戰狼團〞Alex

團長蒙古*****basketball_kit06@hotmail.com
┌戰狼團〞冠副團長隨機****#no
┌戰狼團〞aaron高手蒙古,拜占****#aaronhui1993922@hotmail.com
┌戰狼團〞CY團員波斯
┌戰狼團〞T_Fat團員條頓
┌戰狼團〞TSH團員拜占
┌戰狼團〞難民團員蒙古,哥德
┌戰狼團〞maggy團員唔知
┌戰狼團〞Elton 塞爾特,薩拉森
┌戰狼團〞Ueki團員匈奴
┌戰狼團〞毒蠍團員不詳
┌戰狼團〞sky團員不詳
┌戰狼團〞魔術團員西班牙
┌戰狼團〞榮榮團員不詳
┌戰狼團〞ANQUS團員不詳
┌戰狼團〞啊富團員匈奴
┌戰狼團〞peanuts團員不詳
┌戰狼團〞heero團員拜占
┌戰狼團〞AY團員

連絡方法
MSN:basketball_kit06@hotmail.com  /  mozpk88_6@hotmail.com (講聲想入團)
相關網頁:http://hk.geocities.com/aochkbw/home.htm

團名:┌戰狼團〞
各位團員請係你地aoc名前面+┌戰狼團〞
呢個戰團係為各AOC愛好者而開設的
我地成立呢個團既目的,
就係振奮大家既士氣,一齊重投AOC,等大家對AOC有歸屬感
並且以打出樂古,打出香港作為長遠目標
歡迎所有人加入我地同我地並肩作戰
我地絕對歡迎任何有品既人同新手
我地初期目標係脫離新手階段,可以上網同人打,唔會比人炒
中期目標係要令我地團係網上有一定知名度同埋繼續招收大量會員
我地宗旨係努力認真,團結各上,為了提升青年人能積極面對困難、
應付逆境或提升個人的思維能力、體魄、自律、責任感、自信心及應變能力等。
通過aoc對戰訓練團員能培養堅毅不屈、勇於面對困難及自律守規。
我地主綀係匈奴族,並教導新手玩法和戰術,邊個有問題可在此發問,我地團員會樂意為你解答
希望各位加入
回復 支持 反對

茶樓 收人(新團來的)
入團條件:
1:要有msn
2:唔準做無品野
3:改名前請通知本人
4:要識玩進化論
5  :唔識都得我會教你的

開左個新團 evo團

團長:點心仔/點心         
        推車仔   

歡迎大家入團咩手都入得係想玩evo時候唔洗搵人搵得禁辛苦同一齊玩開心下

只係玩evo架咋

想入pm我或我msn   hei918262005@hotmail.com

如果我無記錯我地上年都叫過大家加入
旦係可能當時實力不足(而家都唔係好勁)
無甚麼人信服吧
旦係而家我地都唔係話要有人信服係想識多d  fd ja
玩的 @ 我啦 你可以唔係你個前面加茶樓 旦條件係
你唔加全樂古都知你係茶樓的就得啦
至於點解我執著於要再開個團?
因為我唔信經過我同推車成年努力都組唔到個團=.= (其實 無咩點努力)
就是在這希望 找幾個人來一起玩

msn 加我吧!!

回復 支持 反對

軍團名稱:【民】民主憲法

主要劇情:村

本族用君主立憲下放權力,創aoc團隊新統治方式,更加民主!!!
【民】族君主立憲憲法
1.周伯是【民】族族長,地位不變,可選擇保留權力(自己管理)/設立內閣,如果施政不當,更可以投票推倒下台(要有2/3的族員支持)
2.全部族員有權提出議案和投票,可以修訂憲法
3.基本日後職位盡量不再分高低(如果要設立內閣見第8條),統一百姓地位,只會有一些有名無實的名譽和職位
4.如果族長退位,第3日之後進行選舉,中間1,2日為提名期
5.如果要求改變現在制度(君主立憲制和股份制),一定要有族長支持和2/3的族員支持
6.族長如果反對同一議案三次,人民就有權進行選舉族長不信任票,從而推倒族長,不過至少要2/3族員支持
7.【民】族團版積分日後定為股份制,股份最高者是就是日後族長退位之後的[臨時族長],其間沒有權力,不過可以決定選舉日的時間(不少於3日,不多於15日),同時都可以成為候選人之一,不過平時可以有推翻各族長(詳情見13條)和[三相]受的權力(權力維持平衡)
8.如果設立內閣,要由[三相](軍相,政相和民相)和族長委任一群族員組成,成為第一【民】族aoc代表部隊(族長可以做候選人,不過都要跟隨選舉法做事)
9.軍相,政相和民相只可以一人職位,不得佔多一席
10.如果[x相]退位,第3日之後進行選舉,中間1,2日為提名期
11.族長如果推翻[三相],至少要有全族2/3的選票支持
12.如果[x相]要求分擔工作,族長可以委任[x相]助理,幫助[x相]工作
13.如果大股東要求推翻族長,要[三相]的2/3和2/3的族員支持

【民】族職位:
軍相:【民】族aoc對戰第一高手擔任,可以組織團隊代表出外比賽和幫手新手入族對戰
政相:【民】族研究劇情高手
民相:族員選出,表達族員意見,有權修改憲法(通過後修改)和設立內閣
使者:君主委任(1-2位)和投眺R出(1-2位),負責聯絡其他族群來進行外交事務(如:組織團戰)
新手入族測試員:負責新手入族對戰和向族長報告是否可以入族,人數暫時不限
活動組織員:和族長搞比賽同活動給族員
[民相]助理:幫助[民相]宣傳憲法修訂和幫助表達族員意見
[軍相]助理:可以幫助[軍相]組隊代表【民】族出戰
[政相]助理:幫助[政相]整理劇情

入團條件:經過入族測試通過就可以

名單:【民】族族員名單和職位分配
-----------------------------------------------
【民】周伯         
【民】GaaRa      
【民】黑白無常   
【民】倉鼠仔*   
【民】炎帝         
【民】雞爺         
【民】。明天〞   
【民】森仔☆木   
【民】v伯           
【民】§膠浩§      
【民】Lucifer      
【民】不留         
【民】傻bb         
【民】泥膠         
【民】小米         

連絡方法
相關網頁:http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1286&page=1

如果大家想入族,先交申請表

申請表入族格樣本:

入族人名稱:
主玩的劇情:
聯絡方法:msn

之後會安排進行測試比賽/族長批准,如果通過就可以入族

回復 支持 反對

【鬼】族招人

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

主  玩:討伐之蹤跡,進化論,村,死守,兵堡等
規  定:嚴禁族員玩lag,亂棄,洗頻等等
     如果一經發現族人作出無品行為,必定作出嚴厲懲罰
宗    旨:在反對一人獨大,小圈子會議基礎下,建立人人同等,全民參與
     以令更多人玩aoc
團練時間為:星期一到星期五傍晚至晚上,星期六至日待議

本族族長:
【鬼】卡恩傑洛
族員
【鬼】名古屋
【鬼】江仔
【鬼】瀨那
【鬼】反cam_威
【鬼】勝﹏迷情
【鬼】小草
【鬼】KING

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
有意請add或pm msn:   stanley-lou@hotmail.com

申請表:

入族人樂古名

回復 支持 反對

乂貓族 招人
---------------------------------------------------------------------------
主要:整地圖

副要:自己族整的場

條件:識用大部份的事件觸法
回復 支持 反對

我想找玩兵堡的朋友一齊玩(唔駛係團隊),最好符合以下條件
1.會開場玩(唔玩bug檔)
2.自認勁
3.贏輸都唔會有無品言論,唔會賴文明
4.唔容易放棄
5.晚上6:00-12:00玩..星期六日例外
6.在msn叫我玩
add我msn: