打印 上一主題 下一主題
收起左側

重返德軍總部----比CS更要合作,比CS更多元化的遊戲

關閉 [複製鏈接]
L :開啟選擇陣營、兵種模式

↑唔得既>"<~
回復 支持 反對

原帖由 fssunday 於 2007-5-20 09:50 發表
L :開啟選擇陣營、兵種模式

↑唔得既>"

It should be work.....
have you change any setting on the control ?
otherwise it should be work
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
大家玩開咩ser架!!!!!!
回復 支持 反對

舊版正ser:8.6.2.5:27960
入面既.:VC:.好勁,佢地係用開STEN,但係其他玩家水平都好參差
有個medic叫做Redeyez好強,佢專幫弱方的
我想拜佢為師~_~

我就叫Red-Star[HK],都係鐘意用medic,
不過近排同bot對戰(練爆頭,想入vc)
記住叫得vc唔係用sten就可能唔係真係隊員,
如果用sten就小心d啦...(我用medic都可能唔夠佢地打)
我同個房主識既,佢係德國人,
但係個ser都ok快,而且我同我d fd成日去果到玩~

本身我影左幾張圖,錄低成績,但放起桌面比我呀哥del晒T_____T
今日玩一鋪,因為呢幾日同bot練,所以入到去就覺得d人唔係好勁~___~
順便一提,有個人叫killer都係隊員...
希望大家都入下黎啦(不過間房成日都好多人,有時仲滿左tim...)

附:岩岩玩完,覺得成績都ok既圖一張(遲d或再post都幾張~~~~)

大家都分享下好房啦~~~

回復 支持 反對

我入到去,個小地圖(圓形果個)入面果野變左好細粒,
有冇人識放返大?
回復 支持 反對

原帖由 小焜 於 2007-5-26 18:14 發表
我入到去,個小地圖(圓形果個)入面果野變左好細粒,
有冇人識放返大?

我記得好似係.制同,制
但係唔肯定,因為唔係成日用=.=
不過建議都係禁g制,因為呢個可以暫時放大個地圖,又可以即刻消失(放開g制)

ps:樓主的常用指令打錯左=口=
v56係greatshot
v57先係cheer(歡呼)
其實v586都好多人用,即係good game
不過好多人直接打gg來代替

回復 支持 反對

成日都入唔到場.........又要down野,......又lag
回復 支持 反對

原帖由 風魔夜魂 於 2007-5-26 19:27 發表

我記得好似係.制同,制
但係唔肯定,因為唔係成日用=.=
不過建議都係禁g制,因為呢個可以暫時放大個地圖,又可以即刻消失(放開g制)

其實 ...

其實v586都好多人用,即係good game
不過好多人直接打gg來代替

剩係分開e 3個字:lol :lol
回復 支持 反對

.....我想問........點解我入到GAME禁PLAY ONLINE 佢點解冇SER俾我入= =定係要打IP?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
請問e隻game係咪只可以同玩家玩(只可online對戰)

仲有我dl左開桌面個logo佢話

「GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem」

請問咩事
回復 支持 反對