打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

原帖由 段恨逆天 於 16-1-2008 11:16 發表
人家收ac大晒架啦
1個人做3個團既團長 勁晒
佢係勁既咪收夜云 人渣 阿永個ac囉 甘3個團就係佢話事啦
ps:時間唔係冇 係對D智障兒童唔需要晒時間

收ac????
邊個收ac???
你知好多野咩????
回復 支持 反對

原帖由 搖搖 於 16-1-2008 11:12 發表
山崎, 講多無謂.
我地既團長就已經企左出黎講過野啦,
借問你又係邊個一個團既團長?
sorry 係唔係大哂唔都唔關你事, 因為人地根本就唔係同你講
你成日話自己代表3個團, 做代表定扮代表呀?
有無任何授權証明你係有 ...

咁你地打定唔打??
你答一句好難??
你理得我扮代表定係代表
宜家3個團都想同你地打多次
ok??
我叫佢地上黎應你個傻柒=]
咁你滿意嗎???
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 16-1-2008 11:36 發表

咁你地打定唔打??
你答一句好難??
你理得我扮代表定係代表
宜家3個團都想同你地打多次
ok??
我叫佢地上黎應你個傻柒=]
咁你滿意嗎???

其他團如果有野想講,人地會自己講的
你自己一尾係度叫人答, 借問憑咩呢?
回復 支持 反對

唔答啦=]
叫左佢地今晚放工放學上黎
你唔信佢地話要打
就到時同佢地傾啦
講多都無謂
回復 支持 反對

我愈睇愈搞笑@o@"
第一.本身牙強吾係對住我地三個團講對吾住啦咩= ="所以果陣再嘈總有咩用= ="其實山琦你
       果陣可以收聲....旦係e家講講下又話牙強只係對夜血同埋人渣佢地講對吾住....你地e家係
       想到搞gag?e家又好似係桃園真係想挑戀雪咁= ="
第二.山琦就算係扮代表定係代表都好....都係想要一個交代姐,旦係點解你地係到好似逃避咁,人
       多哈山琦一個- -?
第三.山琦係未收咁多ac點解會有人知= =?
第四.話桃園一打三好似係桃園果位人才講架wo,吾係咩?
第五.三團團長有冇搵山琦做代表我地大家都吾一定知,吾知就吾好話山琦吧...可能真係三團搵
       山琦講野呢,e樣大家都吾知~

最後我想講....其實你地話年事解決左不如等山琦自己係到up吧...e家又好似搞返大咁= ="
回復 支持 反對

原帖由 分身 於 16-1-2008 15:52 發表
我愈睇愈搞笑@o@"
第一.本身牙強吾係對住我地三個團講對吾住啦咩= ="所以果陣再嘈總有咩用= ="其實山琦你
       果陣可以收聲....旦係e家講講下又話牙強只係對夜血同埋人渣佢地講對吾住....你地e家係
       想到 ...

人地鐘意逃避咪逃避囉=]
有膽講 無膽應@@
今晚夜云同永會黎架啦
睇佢地可以講咩囉
唔知係唔係逃避呢=]
回復 支持 反對

其實...
根本上只係天女上pk既少少問題
個一日戀之雪同桃園打
佢地開頭吾入
後來入晒場黎..
桃園都冇晒人@@
桃園開頭清戀之雪
戀之園後來清晒桃園一次
好公平
無聊再嘈了..
回復 支持 反對

唉 個個團都話打  又話邊個團打邊個  其實 人地都講左SORRY啦 但 山崎 你仲要 再 係咁撩人 約時間打 但山崎你咁做 有冇試下係人地個出發點到諗下  佢咁做係想點 佢咁做係 唔想大家 再 打黎打去呀 明嗎  佢企出黎謂 SORRY 已經 好大勇氣咖啦  佢如果係想再打既 就 一早 自己同你地 約時間打啦  但佢 冇咁做啵 而佢揀左企出黎 講SORRY 係因為佢唔想大家再話 幾時打呀 果D 佢想大家 唔好再係咁僵落去  因為咁樣 到最後都係 解決唔到咖  我咁講 唔係偏幫 某一方  而係 我想講就講   大家 想罵就罵 啦 本人 唔屬於 A團B團  OR C團  只係企出黎 講姐
回復 支持 反對

算啦 已經過左去 大家 都無謂 再提番啦
都已經過左去 大家 當冇事啦 雖然大家係『死對頭』 但大家 可以 放低 依樣野 黎 一齊做番 『兄弟』 『朋友』  因為依件事 搞到我 唔敢再 同 某幾個人 一齊玩 一齊傾計 我 係 逃避緊佢地 因為 我 怕 A團 B團 見到 又 無啦啦唔知咩事而發生沖突  我好怕 好驚再有咁既事發生 大家 有冇諗過 一D 同A團 B團 都有好朋友既 人既感受呀  不如大家諗下依點 試下 唔好再發生依D事啦

回復 支持 反對

係囉= =我地玩遊戲唔係為左受氣or同某某人/團鬥啊~只係為左開心姐,點解唔可以和和氣氣咁一齊傾一傾,依家幾個大團都好似『前世撈亂骨頭』咁,係天女見到就話殺殺殺,係團戰見到又殺殺殺,咁樣只會令到我地既事越黎越嚴重,盡量由大化小,由小化無,點解我地要打對頭?某某人樣衰,你睇佢唔順眼?佢地團人賤格,你唔鍾意?依家可能有d人之前係朋友,但因為唔同團攪到要打對頭,o個人其實係覺得好辛苦架,我地玩遊戲係為左開心姐,點解唔可以所有玩家一齊和和氣氣咁玩遊戲呢?

回復 支持 反對