打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

原帖由 ~曲奇仔~ 於 15-1-2008 22:38 發表
我有野想問....咁星期日打唔打嫁...."

人地係團討論緊
我咩料可以代表3個團係到講野=]
宜家3個團等你地答呀
勁團桃園
等緊你清我地
回復 支持 反對

狂牛
你話係天女見我一次殺一次=]
我等緊你wo
我星期日去天女呀
等你黎
=]
回復 支持 反對

52# 發表於 16-1-2008 01:10 只看該作者

你够料咩= =???殺你話我地蝦細佬仔咋.你地雪團想打咪打咯..5洗搞咁多野.以家無間道咩..你玩GAME咋..山琦..以家乜都系得你UP.咁我想問下你系呀永定夜血團長呀.3個團打1個團@@?你嗨大左呀.系邊個叫夜血來打????下下要就你地等你地夠人先打得@@???咁我地5洗做啦.學你日日系屋企R爛腳都得啦
回復 支持 反對

狂牛

系天女5系你打人就人打你架啦.你幾大呀∼5夠打條氣頂住咩??
1個團打1個團∼WHY多左夜血幫手∼大家心照啦∼
5系串你地3個團∼∼系串你山琦1個姐∼你地雪團想打1定同你打咯∼
可能我地挑園有D團友出字串左D∼∼1個團80人.3個咪240∼你5系想240打80嘛∼系就5該你答下咯∼∼7頭山琦∼
回復 支持 反對

原帖由 牛小2 於 16-1-2008 01:54 發表
系天女5系你打人就人打你架啦.你幾大呀∼5夠打條氣頂住咩??
1個團打1個團∼WHY多左夜血幫手∼大家心照啦∼
5系串你地3個團∼∼系串你山琦1個姐∼你地雪團想打1定同你打咯∼
可能我地挑園有D團友出 ...

邊個串邊個先呢=]??
唔該自己睇清楚先講
唔夠打條氣唔順
唔係唔順呀
係想俾你打地威多次姐
你地一個團打三個團咁威
邊個話桃園1個團打3個團???
串3個團
你串得起咩???
我俾你串右點話=]
串左我好威??
咩想打一定打?
邊個個次話唔打?
邊個無去??
WHY多左夜血幫手
你無朋友架??
朋友一定要同團??
回復 支持 反對

原帖由 牛小2 於 16-1-2008 01:46 發表
你够料咩= =???殺你話我地蝦細佬仔咋.你地雪團想打咪打咯..5洗搞咁多野.以家無間道咩..你玩GAME咋..山琦..以家乜都系得你UP.咁我想問下你系呀永定夜血團長呀.3個團打1個團@@?你嗨大 ...

我講得約你地去打
就一定有人叫架啦
宜家你答去咪去
唔去咪唔去囉
無人迫你地去wo
邊個殺邊個
你去到咪知囉
講咁多做咩????
無人去你先係到串啦 傻仔
你地宜家夠唔夠去都成問題啦
1打3
收收皮先啦
講野經下大腦
3個團等你呀
勁人=]
回復 支持 反對

山琦

傻仔@@?你嗨大定上腦呀∼邊個殺得多去到你咪知∼呢聚姐系話你地勁啦.5系話我地勁呀∼∼之前話我地1打3∼∼以家叫我地收左皮先@@?你UP乜卵呀.自相矛盾啵∼乜你要叫O西人先敢去天女@@?我地打WIN左團戰.影下團照要去理你呢D傻仔=^=咪玩啦.你當你9哥咩..多朋友幫手@@5洗同團∼姐系你地可以叫O西全HBO D團打我地挑園啦..好多朋友果位
回復 支持 反對

山崎

忡有..我地團長好以同其他2個團SAY左SOR∼代表5想比人話我地夠1打3∼
好以你地雪團系都要做屎弗鬼啵=^=..自己團5夠打@@????????
∼∼代表阿強1號.強調∼∼挑園5系勁團.1打3∼∼你地燃之雪可能得GA.咁多生化人@@
回復 支持 反對

山琦

忡有...乜你地燃豬雪好LIKE玩無間道咩@@?哈哈哈∼好想你答下咯.山崎∼
回復 支持 反對

原帖由 牛小2 於 16-1-2008 02:20 發表
傻仔@@?你嗨大定上腦呀∼邊個殺得多去到你咪知∼呢聚姐系話你地勁啦.5系話我地勁呀∼∼之前話我地1打3∼∼以家叫我地收左皮先@@?你UP乜卵呀.自相矛盾啵∼乜你要叫O西人先敢去天女@@?我地打WIN左 ...

三少呀
你屋企咁有錢
生咁你傻下傻下咁
真係可憐
個句邊睇得到話我地勁??
你跟得阿強一號多?
思覺失調???
一個未升76就係團到話自己76
你就重利害
我無講話我地勁 你就話我地叫你收皮
定係你想屈我= =???
重點你都無講