打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

我團d人我唔清楚=]
我自己有掛
so.....??
出齊人都係死??
出齊人個次好似你地無去囉
叫你去 你唔去=]
唔知你唔敢去定無時間啦
如果你話戀雪齊人你清到
我無野好講架
可惜我未見到宜一刻囉
如果好似你咁講
我都可以話
個次戀雪清到一個桃園都無囉
桃園聲都唔聲
俾人踩到上頂都無聲出囉
係唔係咁呀???
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

姐係咁''
冇人話過人渣團個個都吾打人''
只係有幾個坐埋左1邊吾打''中立..
得渣渣,,沙沙,,老B佢地係打的..
請不要講到我地"扮"打人咁-.-凸
回復 支持 反對

個次係你地個x有問題
阿永少係話一個星期前約左我地 我地一直冇比人約過
個D唔係叫踩到上頂 係你地自己傻傻地 無啦啦話叫我地去天女
好多時間應酬你地? 乜水? 你D團人你有幾清楚= =? 我都想知
是但搵個問佢幾大你都唔知啦 有幾清呢?
BE 同你地say sor 可能我自己睇錯,不過都係有人打
回復 支持 反對

天,你眼殘@@?如果你覺得殺走左幾個叫清你都幾人才wo;P
首先我覺得你吾知就吾好出聲啦,扮晒代表咁!你估d人好似你地咁得閒咩,同埋吾黎吾等於掛機,咁你姐係屈啦?同埋牙永佢地打完團p去到天女先叫戀雪d人黎晒,本身係天女果d都係入吾到果d吧@@再吾係就打完即去,咁你話打左佢地出去就叫清晒咁你地桃園都比戀雪清左吾少次wo@@講埋出黎啦@@係牙,你地有清戀雪幾次,旦係比人清返十幾次lo,你又吾講埋比人清~
之後你話有幾個夜血都都計一個團係到@@咁我知道點解你地咁中意話戀雪個個掛機@@見到一個就話全團@@咁你地桃園都個個開外掛啦;P
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 19:09 發表
我團d人我唔清楚=]
我自己有掛
so.....??
出齊人都係死??
出齊人個次好似你地無去囉
叫你去 你唔去=]
唔知你唔敢去定無時間啦
如果你話戀雪齊人你清到
我無野好講架
可惜我未見到宜一刻囉
如果好似你咁 ...

你地個次所謂既叫人去天女, 好似有些強詞奪理.
每個團都有自己安排既活動, 唔係其他團可以干涉的.
我地唔想回應你亦都只係唔想哂時間同你一般見識.
我地開開心心影緊團照同打裝係我地團既事,
你地去天女等係你地既事.
可以見得我地係唔敢去呢?
12-1 係天女你地有無出齊人無人知,
而其他團既人又有無出齊, 我地都唔係太清楚
但有其他2個團d人來幫你地一齊打係是實,
難到我有講錯嗎?
大家各有自己既時間選擇玩到幾點,
可以玩夜d的,也未見得就是如你所說的電車男.
大家只是再討論個日天女的事
誰是誰非大家有個人唔同既睇法
但你講到個人時間安排問題, 是否有點離題.
道理是大家有眼得睇的, 不是只靠你同我既個人意可以說明的.
回復 支持 反對

原帖由 搖搖 於 14-1-2008 19:44 發表

你地個次所謂既叫人去天女, 好似有些強詞奪理.
每個團都有自己安排既活動, 唔係其他團可以干涉的.
我地唔想回應你亦都只係唔想哂時間同你一般見識.
我地開開心心影緊團照同打裝係我地團既事,
你地去天女等 ...

我同意你講GE野,會心微笑Tim,旦係我覺得佢應該吾小心學左天咁主觀吧!
同埋果日佢地兩個團係有人幫手,旦係天講到係桃園一個團做低晒三個團咁~
不過e家嘈都冇用啦,都冇人有真憑實據,嘈都冇用,吾好再咁執著啦,講事實吾係問題,係到作野先係罪大惡極!
回復 支持 反對

臭天-︿-我真係冇打= =凸
回復 支持 反對

分身~算吧啦=.=人地最高防戰啵~咁好揪~咪就係見到魔c走囉=.=我都唔方便講咁多野~因為果日我同夜云.皎月都冇去=.=你地桃園最勁喇~叻晒喇~
最後:果日係天女果個唔係本人~
回復 支持 反對

我根本就係想講事實,吾想咁多人比佢呃左,點知佢囉pk係壓我~
不過我記得果日桃園d人叫到d魔c走晒佬咁....果隻魔c好似5x lv,旦係佢地6x,7x lv都走佬@@之後出左去又一齊入黎玩偷= =e d咪高手lo@@
回復 支持 反對

分身 清人既定義你好似唔係幾明 唔係殺一次 係殺好多次囉
你地係死完又入死完又入之後攻唔入先走
而係咪做晒3個團 你地自己知啦
回復 支持 反對