打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

冰宮正賤人,次次以為自己高lv黎恰我,又唔夠我黎,就call人黎打我,我傾緊msn,無啦啦幾個人打我,我嬲得濟,叫人黎,見到我識人就走佬,人地走左就入黎圍我,要打1on1,洗鬼咁牙
回復 支持 反對

好少去天女, 所以未見過冰宮D人,
不過信你所講, 佢地真係要檢討下.
回復 支持 反對

唔知點解我愈黎愈鐘意睇你地罵來罵去-.-
回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 14-1-2008 15:44 發表
1)我地一開波人都未齊就清晒戀雪出去
2)夜血 戀雪 人渣 3個團喎!? 唔通有第4個?
3)中期係比你搶左囉,你地人齊多人 入面戀雪都有成30幾啦= =
   人渣夜血廢是計 最少都過50人 我地出既最多20幾
   20幾個清50幾個 ...

哈;P 我睇到笑爆咀,天你真係傻豬黎架,你話你人未齊就清晒戀雪出去@o@?
第一.戀雪得一兩個人你殺左都叫清@@
第二.你地未黎齊都吾可以話戀雪黎齊架?
第三.你睇下啦,人渣果d係有黎,旦係差吾多全部企係到,你都計埋@@?人才~

同埋你之前話人地吾夠打就走,未玩啦人才,佢吾夠打總同你打牙@@?咁你地桃園有d人果日吾夠打吾會出金嬋走佬啦;P 真好笑~
之後你第四樓果篇總好笑...人不犯我我不犯人道理可在@@?咁你e篇又係到話入到去清晒戀雪d人,姐係挑佢地機啦@@咁比人圍都係抵你死啦,同埋你又話3個團吾夠你地1個團打,你GE意思係想話入去殺左幾個@@?定係話三個團都廢,你地團最勁@@?你真係好識搞笑:lol 夜血佢地d勁人都冇黎wo@@咁叫3個團都吾夠1個團打?

ps你真人才..
回復 支持 反對

原帖由 搖搖 於 14-1-2008 15:58 發表
山崎哥哥連咩叫唔夠打既定義都唔知就上來講咩"死哂出去"
真係矛盾.
叫人地成晚係天女唔好訓更加顯幼稚.
想作評語都最好攪清楚情況成件事先再講吧.
唔係只會比人覺得 "強詞奪理" 而已.
借問道理何在?

道理何在??
難道你就是道理嗎??

唔夠打?
我唔覺囉=]
如果想知夠唔夠打
可以約個時間2個團去打架@@
唔洗係到作無謂既對話=]
唔好話齊唔齊人
人地唔洗做野 唔洗休息?
你想証明你真係可以天女清曬3個團咪約個時間囉=]
最多我幫你約曬咁多個團去
睇下你係唔係清到
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:20 發表

道理何在??
難道你就是道理嗎??

唔夠打?
我唔覺囉=]
如果想知夠唔夠打
可以約個時間2個團去打架@@
唔洗係到作無謂既對話=]
唔好話齊唔齊人
人地唔洗做野 唔洗休息?
你想証明你真係可以天女清曬3個團咪約 ...

算啦,佢覺得自己咁勁咪比佢諗下lo,吾係驚佢遲d無咁ge機會;P
回復 支持 反對

人地學生唔洗讀書唔洗訓?
陪你打天光呀?
人地走左你清曬人好威??
點似你電車男日日係屋企=]
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:25 發表
人地學生唔洗讀書唔洗訓?
陪你打天光呀?
人地走左你清曬人好威??
點似你電車男日日係屋企=]

吾好咁火住= ="佢地低能吾識用詞姐,識少少就扮代表,我吾信桃園果日係清晒戀雪,果陣點睇比盡佢都係15個左右,D勁人都未黎晒,佢可能清左D卒仔當清晒....
回復 支持 反對

=.= 講埋我 我先出聲咋=.=  
首先 個日我團d人係有去  我都有講 我團 得我 性感小弓手打 之後沙羅黎埋我團 方便組隊3個弓手一隊  其他個d 企係門口有打過你地一下 你地出聲  我唔係放你冷箭 一早就根本打緊 係你遲入  你個邊內部 有d人都知我係打緊  只係同佢fd開 大家冇打大家  id 唔方便講出黎
其次 到天啦 係團戰入面 你地周圍打王箱 你打完永 之後 我緊係遇左你會斬埋我 我打你 好正常
如果唔係 我點樣執粒石仔做mvp   對於你家姐仍記得我 也十分感動  而之後 我唔知阿永係唔係比你殺左啦 但係我走ge原因 係你已經行緊黎斬我 好漢不吃眼前虧 拉打亦係隻game pk ge技術之一 如果下下企定 硬斬硬 完完係鬥裝 同埋彩數 冇實力可言
而係天女個到啦 當時的確 我殺左雪玲瓏 因為我以為係你用緊你家姐a/c  所以我先殺
如果係咁 幫我同你家姐say 句sor  

本人說話就係咁多  
對於一隻遊戲上ge 玩法 設計 需要嘈到咁=.=  
只能說大家未成熟 多謝~
回復 支持 反對

人渣有邊次團戰 邊次天女我有打你,你冇打我我都冇打你每次都係
分身勁人冇黎都係3個團 勁人黎唔黎係佢地既問題 戀雪卒仔? 甘你D卒仔都幾得下架啦
都有成十幾人 若果係勁既 洗乜比人打出去又殺返入黎 殺唔入先去訓呢? 仲有個D人唔係off
係去晒其他地方 外掛通頂? 1月1號 係邊個郁我地團先呢? 係你地戀雪 出齊人都係死
証明左唔係我地主動郁手 有仇不報非君子
山崎卍 仲good 你知我電車男唔同你日日係屋企睇住我一齊坐電車?
戀雪大把人知我個ac借左比人幫我升 1-5我一向少玩 如果甘叫電車既
請問你地個團,個個on足24小時 叫極冇反應個D叫咩呢?外掛定電車呢?
回復 支持 反對