查看: 3742|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光永別篇

hi~~ 5知有冇人仲記得我呢? 今次應該係我最後係呢區發既貼,內容有關我對曙光既回憶

之前因為5得閑 而家補番個回憶錄

相信好多老手都係因為買思樂冰送碟而開始 我都係咁樣開始既~~~~

每次講起小雙兒 大家都會想起黑魔盜女!! 其實本來黑魔又係小雙 小雙都係黑魔 haha...

黑魔係我第一個acc 我一見到有得用盜賊 我就比佢吸引左 果陣tv做緊遊戲王 於是用左黑魔盜女既名字

用左呢個名 好正!! 不過人手真係好難升 升到39lv 我就開左個新acc 決定做戰士!!

我心想有咩人武功高強 個名又好呢? 我想小龍女就一定有人用左 最後選左雙兒

玩下玩下 兩個都4x lv了 我知道一個人要升2個acc 真係好難

於是我叫左我家姐 用盜女 由此小雙兒 黑魔盜女變成2個人 升lv 打寶 上線都一齊了!!

我都不得不認我係用外掛升既 不過幫幫既後遺症太大了 我最後放棄曙光都係因為佢

講到好友 有幾個想特別提下(白虎神女 爆之影 猿天飛 永)

神女係我由海口開始識既玩家 佢有時候係有d傻氣 不過心地善良 而且好傾得埋 係我係曙光既朋友

記得佢今年考ce +油了!!

爆之影 猿天飛 係我兩姊妹既好戰友 朋友 大家一齊升lv 佢地一時會嘈下 一時講下笑 同佢地升lv係一件樂事

永係一個好好既團長 我以前未入戀雪 果陣個個都當永係衰人 見到就殺 我都殺過佢幾次 哈哈....

不過我58lv入左戀雪 佢成日幫我呢d低lv 係難得既好人

到講團了! 我40lv入左時空 中期去過雙殺 58lv入左戀雪 70lv入左夜血

戀雪係我入左最耐既團 一開始我完全5講野 永問我點解冇野講 其實因為太忙 要做功課冇睇到團 ^^

團友之間互相幫助 係天女殺人 幾爽!!

之後入左夜血 仲記得一次我用盜女打團戰 最後1s比我打到石 win左 太強了!!

大家其實因為咩先升lv? 我答案好簡單: 要穿下70lv既裝 (火妖 雷獸) 好正~~~

其實仲有一個原因 係因為牛e....我以前係天女成日比佢殺 於是我要以win佢做目標

結果 我70lv了 打團戰一日殺佢7~10次 仲同人渣教主比賽邊個殺佢多d = =(想起我都感到自己既恐怖)

最後我既2個目標達成左 完全冇哂心機去玩 加上家姐要高考 就放了acc

曙光係我玩左最耐既online game,不過佢被外掛完全打誇了 如果出第3集 希望就冇呢d外掛

最後祝各位遊戲愉快 !!
回復

又多個老手唔玩......
回復 支持 反對

睇黎你都唔記得我架啦a_a...
我係鬼踏同海口都同你組過^_^
有時間返下黎啦@@
回復 支持 反對

小雙雙~,~
好掛住你
你過左夜血
我都冇咩搵你了=]
><"
你呢排轉左咩game@@?
回復 支持 反對

可愛雙雙=3=
有無咩game介紹@@
回復 支持 反對

@@有出現過kaka
回復 支持 反對

冇提起過我><

加你入戀雪都係我加嫁
被忘記哼的人><

嬲嬲

哼~~

回復 支持 反對

=____________=
99  好笨
回復 支持 反對

臭be咪嘈

你好叻咩      哼~~
xD
原帖由 bebe 於 12-6-2008 22:06 發表
=____________=
99  好笨
回復 支持 反對

香BE丫-________-''
你先係臭-O-   臭99><!
不過我真係幾叻架-33-''
回復 支持 反對