打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光永別篇

真係突然5記得左william99 = =

太耐冇玩了!! 真係5多記得d人  = = 希望各位原諒!!

william 99 都係我識左好長時間既好友~~~

記得係由樹靈升lv識既(成日見到99升升下lv死左)~~[[bao_35]]

本來我高lv過佢 但後來我中段係冇玩成個月 比佢追過左 ><

99加我入戀雪 (其實我都5太記得) 十分感謝!!

其他太多好友 不能盡錄...

你地問我有冇玩其他game!? 有就有,我玩過仙魔道,天龍,eco 但冇一隻玩得長時間 ><

有冇好介紹(曙光除外)?
回復 支持 反對

蒼天online@v@
回復 支持 反對

真係唔明咁Q多人唔玩曙光GE
回復 支持 反對

to小夜:

曙光既pk系統 同 打寶系統 老實講 真係5錯 其他game我搵5到咁正

不過lv勁難升 有開掛既都要升一排先可以高lv

70後更是超難升 我見永佢升左大約半年先由70升到80 = =

我自問自己冇咁既耐性 所以5玩了

加上曙光冇咁多團體活動
(如天龍差不多每個小時都有活動玩)

而且冇咩特殊系統
(eco有憑依系統 法c可上戰士身 一齊打怪 法c冇咁易死 仲可以offline照開檔賣野)

我相信呢d就係咁多人唔玩曙光既原因

好奇一問: 而家 永 山崎 爆 99 神女 仲有冇升lv?
回復 支持 反對

兩個笨人話自己叻=v="
回復 支持 反對

我連ac都賣埋=3=
3月72lv就無升過了= =
回復 支持 反對

我83@@就快84
99 就升 78@@
回復 支持 反對

升咁快做咩= =????
隻99好慢= =
回復 支持 反對

路過呃分@v@"!

................
回復 支持 反對

1. william on99 唔好吹水.....兒兒 同黑魔柒女...係58lv 係奇地我 +佢地入戀雪的
我記得當時我岩岩借用百日祈禱 acc.... 個時我岩岩test 完...唔洗番去..我日日去奇
地幫百日 掛...之后見到兒兒 同柒女. 我就問佢 你唔使番學咩 ? 估唔到兒兒 睇往陪機..
佢即刻答 : 就返...你后我同佢地組佢 佢地就無講野了 過多幾日 ,又係朝早 我同佢講
我地日日一齊升(仲有william on99一齊升) 不如你入戀雪 .之后佢地咪入左lo 我仲記得jack s
升得勁怏............個william on99 叫佢牙哥幫佢睇實....
回復 支持 反對