打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咁都得!?

關閉 [複製鏈接]
神奈D人已經走晒LU冇人俾我問~
如果你要計就快D黎同我計啦
係屋企好悶,有交嘈精神晒!^^
回復 支持 反對

講真條友想入咩團係佢揀既囉 =]
佢唔想入冇人迫到佢
唔夠lv比人打死好正常事l0..比人串都係冇計架啦
講真果排罪惡絕對比之前戀雪d人仲要衰a_a我1日之內就比2個罪惡既搶場^v^仲要搶海口場@_@不過之後注定講會搞好佢..係真係好左既A_A不過仲係有事發生..本來e件事唔關我事 無謂插口的@_@""不過睇完你地講d野又真係有d意見..
冇話曾經好衰就唔可以批評人既 如果係要跟e個講法..我覺得依家雪團絕對比非主流好的 我講野係對事不對人的..睇到乜就係乜@@"我本人都係比前罪惡d膠人整過既受害者a_a
講公敵 我諗如果果個團d人係好好的話 冇人會去講果個團衰掛..鳩up?!老屈?!雪團唔係決定一切既 依家唔止1個人有咁諗法 我都聽過唔少怨言 雪團的確冇乜搞事 去pk場都少左 依個係事實..有眼見的@_@"
我係非主流雪團都有fd 係講番自己認為既野姐..唔係針對乜人乜團既!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔好玩啦狗~
如果戀雪話非主係公敵做盟友ge點會唔話?
大家都知夜血同戀雪一向盟開~
如果你係夜血你唔太知件事都會有d偏向幫戀雪啦~
同埋有冇品好唔好唔係入天女同埋搶人場咁簡單而定lo
如果昆人ac同埋係天女亂殺人之後惡人先告狀都叫有品~
我真係唔覺得曙光有一個冇品ge團@@""
同埋你/你d fd唔知d人係天女殺人唔代表一定冇~
你用詞用好d=v=

同埋曲果到~我e家係到整理緊d相
唔洗你係到催啦~
回復 支持 反對

收聲啦- -好q煩呀  
成日都係到嘈邊個團好D

個個團都有好人同衰人架啦
你地講!!邊個團冇昆狗!?邊個團冇人亂殺人!?
回復 支持 反對

回復 25# 的帖子

bebe~~神奈一路都冇昆狗~宜都冇亂殺人~
一早已絕跡天女~~宜家個團只有4件好好味既蛋散!!^0^
回復 支持 反對

神奈吾計- -''因為E經各散東西><
講緊E+係曙光既幾個大團-.-
小團都有啦當然~"~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

小be=.="