打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咁都得!?

關閉 [複製鏈接]
曙光不嬲弱肉強食
依前個個諗著入戀雪
依家戀雪d人要逼人入
真係風水輪流轉  
我同 丹  係一樣  
保持中立....當睇馬留戲..
回復 支持 反對

其實你地係到嘈咩姐=]???
跟本你地就係對人唔係對團!![[onion_28]]

你地點都係覺得戀雪好差架啦!!!
我初頭都係聽新雄...神奈(仲有d消失左ge團)  ge某部份人講  戀雪差到點點點果d野
最後入到去  我真係覺得無乜野囉...
跟本所有團vs團ge起因    唔係團與團之間ge誤會  係個體同個體ge誤會
人地打完自已  自已又唔夠打 又唔据  咪係團吹雞囉...吹吹下 咪敵團囉
你地係o係唔了解對方情況下搞埋d咁ge爭執    我覺得係完全無意思囉

你地個個都話戀雪差   就係因為佢地成日打你?!?!?!
你地有冇諗過自已做過d咩先呀!!
個個都係咁...
入得天女就係比人打   怕咪升lv囉  ((((我升緊XDD))))

有時主流+分流係天女打戀雪   我地都廢事理你地啦  你地仲要咬住唔放  咁你地算點先??
打你又話我地衰  唔打你又話我地淆  你地講哂啦!!![[onion_28]]
贏左你地又話我地玩sm  輸左又話我地垃圾  又係你地講哂囉!!!

人地高lv  你又話人地掛   我最記得  卍峰仔卍 係分流講過  你係開外掛黎升  你自已有冇做過  自已心照
話人之前唔該諗下自已係唔係都做過呢樣野  唔好係到自打嘴巴

未入戀雪團之前   唔好亂咁話我地   你地只不過靜係睇人地壞果面
係我眼中   只要入過主流、分流、罪惡殿堂 ge人
都係衰人(((係好人ge話都唔方好得去邊)))
回復 支持 反對

樓上講野用下腦~~多謝合作
回復 支持 反對

似你咪死囉
咪又係衰人一個
回復 支持 反對

原帖由 肥ying=] 於 13-7-2008 13:16 發表
似你咪死囉
咪又係衰人一個

睇黎你都開始有病...9唔搭8
快D去睇下醫生,有病唔好拖
回復 支持 反對

不如話你理解能力差= =
回復 支持 反對

咁都係你表達能力唔好,我先理解唔到=-=
一係你搵個同你同LV既黎理解一下...
回復 支持 反對

小野子點同丹丹升阿= =你高佢10LV都有= =
回復 支持 反對

原帖由 bebe 於 12-7-2008 21:53 發表
下- -就算吾係戀雪同埋神奈D人
都吾會打我囉- -

咁我隻幻本身入天女都冇比人打啦
係e家戀雪打之ma
回復 支持 反對

原帖由 bebe 於 13-7-2008 00:23 發表
乜- -,,影可以代表牛油講野嗎= =

你想佢道歉- -今日星期6佢吾會ON-.-