查看: 9705|回復: 73
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ~~~~~@@~~~~~

關閉 [複製鏈接]
入得天女比人殺==嘈交 就一定有ga啦
機本上好平常
戀雪入面一話打 非主流/分流 都有好多人出聲話會幫拖
曲 係戀雪的人佢個句 公敵 = 戀之雪的敵人
就算真係打 除左戀雪 仲有其他團去打 咁係咪算公敵 ?如果係我可以搵到
你地 個分團 非主流 都話明 見 戀之雪 可以亂打
咁我地戀之雪 唔可以打返你地==?
咁牛油==你開咁多個po 為咩==?
出名d? 想多d人識? 搞事似你地多d
我地團戰 都 停打左有一段時間
長住天女黎黎去去都係個d
之前話搞事 破月 個d 都出曬團 都冇咩人會天女成日搞事啦?
咁 連 99 都想打你地? 99本身都唔常去天女ga啦~
你地個 主流 係冇咩人去天女
搞事 多數都係 分流 d人
殺丫都係殺分流d人多@@鬼叫分流係你地分團 咁打得分團打埋正團 好平常@@
講黎講去 都係 話 比人打  比人話 公敵
咁少事 嘈左咁耐 ?  
你地講到我地有幾衰有幾衰@@係呀 好衰呀
衰極都仲有個班人係度 衰極都仲有人會入團
衰唔衰見人見志啦  仲留到人係團 自然有佢好丫人面
有時好野 唔一定表面 會睇到
講天女亂打人冇品~唔通 你地冇試過?
回復

唔好玩啦
公敵係戀雪ge敵人都幾好少wo
唔識公敵兩個字點解不如查下字典啦
同埋你唔係覺得你地除左破月搞事冇其他人搞事@@?
同埋我都係果日團p先開post
係曲係到搞到d post咁收歡迎姐@@"
回復 支持 反對

原帖由 阿永 於 14-7-2008 00:08 發表
入得天女比人殺==嘈交 就一定有ga啦
機本上好平常
戀雪入面一話打 非主流/分流 都有好多人出聲話會幫拖
曲 係戀雪的人佢個句 公敵 = 戀之雪的敵人
就算真係打 除左戀雪 仲有其他團去打 咁係咪算公敵 ?如果係我可 ...

咁佢就唔好話【公敵】
話雪之敵算啦=-=

點解佢地嘈咁耐,只係想攞返個公道
你知唔知【公敵】呢個名好侮辱?
曲奇肯上黎道歉咪乜事都冇囉

禍從口出!!佢用詞不當就係佢唔岩
回復 支持 反對

永0.0
me永遠撐戀雪[[onion_20]]
回復 支持 反對

講搞事==大家個團都有 有咩人係搞開事 心照啦
你都好中意飛去爆人清埸啦==
一種樂趣
你升到咁高 為咩?
唔通為比人睇==? 天女殺下人 比人殺左就嘈==好無遺
回復 支持 反對

永你轉好頻未?
我地講緊公敵問題,唔係講緊咩野爆人"
你轉好頻先好回吧
回復 支持 反對

點都好啦==
大家都知道係天女打得人 就一定嘈
難道你地冇出言 侮辱過 戀之雪 ?
天女嘈交好平常
回復 支持 反對

@@而度唔係你個po wo@@
講咩關事@@?
我而+講緊你地 天女比人殺左 比人講幾句野 就開曬po 係度煩
無聊! 
回復 支持 反對

講真- -''今次牛油真係好小題大做= =
入得天女 打完交 嘈完交
點會有嘈交  D用字係好好架- -?
公敵姐= =E+又冇人當你係公敵
正等如人地凸你媽媽-.-人地都冇凸
洗乜咁在意姐-.-

回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

永~我唔係想同你嘈~
我只係想講事實,丹丹係中立的

至於,侮辱戀雪,好多人都有,包括我
但我地都只係圍繞返【戀雪】呢個團
FOE E.G:戀狗,雪人
不過,宜家曲奇呢一句『公敵』就唔只話緊個團
係『公眾的敵人』,侮辱之分好大差別