查看: 3814|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不要引起罵戰@__@ HAPPY乂CLUB/非主流入

其實再嘈泥做咩@@?
一開始就跟本係牛油佢吾知做咩開幾個PO間接+直接話曲奇仔話佢同佢團(HAPPY乂CULB)
係公敵團
但係經過當事人+在場人士証實   講佢地係公敵既跟本吾係曲奇仔
咁樣曲奇仔既然冇做過  點解要向牛油講SOR@@?

又係咁大家就約左星期3  9點  3SER天女打返場
HAPPY乂CLUB就等於非主流+分流+桃園+HAPPY乂CLUB
反公敵就等於戀雪+新雄+夜血
呢場團戰係 注定(非主流團長)同埋永(戀雪團長)約好既

好啦..一開始打左一陣
吾知點解你地吾入泥
係出面吾知嘈D乜
走又吾講聲
我地係入面等左咁耐''都算啦
叫你地入去守等我地攻(因為你地吾入泥)
講明左我地E經叫哂D人出泥
你地都吾入去..丹丹同埋小露露  仲係到串
都算啦..你地吾入去守我地咪入返去...
你地E然吾入泥..
下次走可吾可以講聲呢注定@@?知吾知哂左好多時間??

YING講既『輸左就係公敵』未必係真  亦都冇人成認過
所以你地吾洗汁住呢一點

而且..注定都認左琴日個大戰佢地輸左
玄影你仲嘈乜野???E+吾係我地搵野泥嘈

最後希望注定可以係呢到同戀雪+新雄+夜血既人士
講聲對吾住  因為你地約左我地打  未打完你地就吾入泥
令到大家都好煩躁同埋吾滿意..
回復

呃POST~~~~~~BE 講哂-.-
回復 支持 反對

係個玄影同牛油係到嘈-.-

講粗口唔係叫串

出到去咪又係傻仔一名-.-
回復 支持 反對

阿BE姐
我幾時有串你?
你話:HAPPLY CLUB!!我地入!!(你係HAPPY CLUB咩??)
之後我只係叫你唔好混淆視聽,係你爆粗先:X有
之後我先跟你講:你好明顯X有
我琴晚只係講左呢2句野
如果你都覺得我咁樣係串到你,咁我宜家係到鄭重咁同你講一聲:對唔住

仲有,天女事天女了,唔該你唔好係到影響我現實生活

如果你真係唔想再嘈,仲開呢個POST,講咁多野做乜?

回復 支持 反對

因為百日之前LOCK哂D  PO
咪講清楚件事囉-.-

仲有我係洗頻咁講  HAPPY乂CLUB入去!!我地攻<-----
你就話我昆淆視聽丫麻
我咪話X有?我真係吾覺我有LO..你地吾攻我地咪叫你地入去守..都有錯@@?

之後仲要叫大月泥打我@@  
不過我接受你道歉
但個件事我同過一個人講@@你都應該知啦~~
呢件事係人地唱比我聽@@吾係我唱=W=
攪清楚D先好  做得出吾怕認丫麻-W-
回復 支持 反對

你覺得你自己冇,相反我都覺得你有囉=-=
咁你就唔好話我用粗口鬧你先,唔該!

仲有,唔係我叫大月黎打你,係佢想帶我返去,佢先黎!
你自己問清楚佢!

人地唱俾你聽,咁不如你搞清楚先=-=
2個幾月前我考緊試,大部份時間都係我老公幫我上
你咁講即係話我老公搞基姐...

回復 支持 反對

@@  呢D野你自己心照-W-
如果係冇做過@@洗咩咁心急去問人地牙-.-

係咩@@?大月吾係咁講既-_____-!?
好多人都見到我同佢的對話BO@@

仲有..吾係講粗口先等於串@@
我叫你地入去守  你話我混淆視聽  咩意思先
回復 支持 反對

回: BEBE豬 唔係丹丹叫我黎打你, 係我自己睇唔過眼黎的
--------
GAME''曙光2,,                       GAME:勁舞團-3-
名''*小BE*                              名:。 ︴小BE~*
LV''68牛E><''←好低~~    LV: 25LV  ~~~~~~~金E1~~~~~~
團:神奈川       團長:辣B-3-''    『永遠懷念神奈川』
---------
雖然大家各幫不同人打,都係玩O者
丹丹不會為被人打死而會唔開心,死係必然的
但我覺得大家出身一個川, 何必亙相爭吵動粗呢?
大家都係玩O者,大家死下先開心既, 見你冇人郁到你,我咪黎打下你
你又唔會小忽肉, 我只想你地2人玩之餘都可以開心和睦

大家都叫做心中同一團,大家和睦點不好嘛~

PS. BEBE豬你有時D粗口真係要...戒下 =V=
回復 支持 反對

be
唔該用下腦啦~

回復 支持 反對

我都吾想講粗口架- -不過佢地勁耐吾入泥..
不過我叫佢地入去守  佢話我混淆視聽  咩意思= =???
我咪問佢X有-.-

仲有丫-0-大月我要個張相..PO出泥-0-廢事SD- -
回復 支持 反對