打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不要引起罵戰@__@ HAPPY乂CLUB/非主流入

其實,唔緊要的
BEBE,我同你始終做個朋友,做過屋企人

大家宜家都只係各走各自己的路
就算唔係琴日所有的事,我對呢隻GAME都沒再存有希望

我同老公仲有一班朋友仔會轉GAME的了
多謝你過往的照顧,THANK YOU
回復 支持 反對

E?!老公張相做乜死圖既?
回復 支持 反對

下死左圖-,-
整下先
回復 支持 反對

回馬生: 咁你的言詞又唔好咁激V___V ,大家都心中有神奈B. 我都唔想你地關係咁差
雖然你地的對話我有點不明, bebe可能作野作大左又好, 誇大左又好. 大家一笑致之咪算lo
bebe豬總會大的, 馬生身為神奈高層唔應該出咁多粗口, 教壞人,唔尊重人都要尊重自己
粗口用黎罵自己好了
降你身份 =3="

你3個大家算啦,你地傾開的話題...呼. 一吹吹走晒佢吧
唔喜歡一起玩就大家各有各玩,河水不泛井水; 不好再亙數大家不是了

反正曙光都開始少咁一堆人, 快接的了
開開心心玩到佢接咪好lo ;P
回復 支持 反對

個日映的@@"""""""""""""""""""""""

回復 支持 反對

放心啦大月,我都叫左佢改個CM啦~~

粗口用黎罵自己好了<~我鍾意呢句!!KAKAKA
佢成日同我面對面爆粗,等我下次用你呢句黎回佢先!!
回復 支持 反對

丹丹@@ 佢d粗口可能代表佢對你的心聲呢 xd
回復 支持 反對

心聲=0=
都好動聽下囉...
回復 支持 反對

其實我同丹丹  只係大家既朋友吾同  立場吾同
戀雪 始終以前我都有份開..
仲有-.-D野吾係我作''不過算數-.-吾關我事我都吾應該再講

同埋  我E+又要忙返工  又要忙出街-.-
如果吾係曲比人嘈..我都吾會成日對住個電腦-.-
遲下又要去旅行..又要周圍去玩-0-
仲有呀..我生日 不如出泥一齊去OP玩丫@@
因為個時係HALLOWEEN...咁佢地就吾洗個個都渣個部PSP-.-

THZ大月張相-0-
回復 支持 反對

車!!我地上次都有叫你出>"<去韓燒=-=
不過佢地都係由頭到尾拎住PSP=口=""
仲一路食一路打,我諗佢地出多幾多次都係一樣...
回復 支持 反對