查看: 12511|回復: 143
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 牛×牛油+舊貓×新貓+炎魔 = ? - LAM之相集5.5

話說係琴晚打完團戰之後..我就同牛油去左朝城,抱曦,天女影相
好多張都係有新貓同舊貓,而且大家都係牛..(1個牛戰,1個叫牛油),今次仲有炎魔出場
唔講咁多...去圖!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
貓+人既合照...不過我把弓太大把,插到牛油塊面=0=

一齊著特別裝影啦~不過我果套好樣衰/__\

牛油搶鏡中...

黎張企係度既,不過我個風鳴頭太高+隻貓太細隻..搞到隻人姐住左

依張好似好小小

新貓同舊貓既合照

貓貓合照背後的祕密...就係我同牛油係隻貓後面背對背

各位留唔留意到中間有隻炎魔?係啦...炎魔係度搶鏡!!

因為炎魔太細隻既關係,所以只好影後面

牛油唔知做咩,打句「飲奶==?」出黎都有=0=

似係係度抱緊隻炎魔

大家留意一下我隻手,係度抱緊炎魔~不過冇著雷披既我真係好難睇=0=,風鳴重甲會露背就係我一直都唔除披既原因

同牛油隻新貓影既...不過我把冰弓太光=0=

KISS~月使 + 其他人別誤會!

估都估唔到原來7X LV牛係成個人咁高= =

係朝城個水池度影...不過我影相既角度唔同,所以只影到水池個邊

敲門中........快D搵人出黎開門呀

一齊買野食... (依張相既角度好似有D怪怪地)

牛油放攤中...不過好暗,差D見唔到牛油

貓貓踩場呀!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
終於POST完...今次主要都係我,牛油,新貓同舊貓做主角...
冇其他人...改個標題做相集5.5係因為想延續相集5既合照篇,同埋主題 : 好朋友非你莫屬
因為牛油都係最好既朋友之一,而我果度又唔夠位寫同POST,所以先係依個帖貼
相集6我未必會出......想我出就諗下辦法哄我吧=口=
回復

-口-""
比你偷拍到我果句喂奶tim==
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 3-8-2008 17:10 發表
-口-""
比你偷拍到我果句喂奶tim==

咩偷拍- -
果陣我係咁岩多手影到...
同埋我琴晚係朝城果陣咪仲勁=0=
狂比人偷拍
回復 支持 反對

-口-"
咁又係= =果陣勁多人話影低左= =
同埋lam係咁比隻喵撩下面@v@
回復 支持 反對

好得意哦><由其係喵喵踩場果張><!
要再+油哦  等緊你出下一本相集架-3-
回復 支持 反對

係牙~"~喵喵踩場同我果張有兩個意思@V@
E到係踩場,果到係幫我手掛攤@V@
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 3-8-2008 17:21 發表
-口-"
咁又係= =果陣勁多人話影低左= =
同埋lam係咁比隻喵撩下面@v@

係...不過你都有影到我冇著衫= =
嗯..e個我一早睇到
原帖由 淚兒 於 3-8-2008 17:23 發表
好得意哦><由其係喵喵踩場果張><!
要再+油哦  等緊你出下一本相集架-3-

係...果張幾得意下
相集6..始終都係要諗諗先
原帖由 牛油 於 3-8-2008 17:29 發表
係牙~"~喵喵踩場同我果張有兩個意思@V@
E到係踩場,果到係幫我手掛攤@V@

嗯....
回復 支持 反對

你用手渣住個炎好得意 同有d相好好笑
回復 支持 反對

LAM==
你除左衫咁耐~"~