查看: 2923|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 牛油 請入

依d你講
其實講緊好LOVE佢地點解會嘈埋神奈呢?
我幫好LOVE講返先,係佢隻分身比夜血D人打咪開隻72黎打返佢地
咁都有錯MA?好LOVE隻分身32LV
你地只係識話人地大哈細,試問你地唔大哈細先又點會比人大哈返細?
E個話題真係值得諗

我樹3隻手指向天講都得   我入天女唔會先打人(幫拖打仇人除外)
尋日  我入到天女見到  我團友俾76lv破月打
我50lv賊  講真幫拖都無咩用  但系團友就系團友  死都毒一毒佢
好似有個 32lv來打我 唔知系唔系你團個love..  佢打我我埋殺佢  同時我都俾76lv破月殺左
再入天女就俾  你地團72lv...love.. 打同時 76lv戰破月又打埋  2個高戰打我一個
唉  秒都俾人秒左   突然間又來多個 65lv戰  實希  嘩 我50lv有面到  
要 76lv+72lv+65lv戰圍我先得   俾人(邊屍咁邊屍)
咁我吹人來幫拖  破月同你地團d人  雞飛狗走    密個實希  佢就話雞姦我
叫佢來打過  唔來  問佢做咩打我  佢話幫拖
當時俾人圍同俾團友出賣好火   依家諗諗下無事了
玄影同我講左  破月系...love ..呀哥  幫呀哥岩既   實希系團友幫拖系岩既..
咁我講埋  破月 無論正分身我見到一定打   你地團個..love..幫呀哥  你地就會幫團友
成個團一齊來都ok咖    我本人講既野同夜血無關  我一人既事
回復

嗯?
都話破月係好LOVE牙哥
你地打佢咪打你LO==
點知唔別你打比你殺左咪開正身殺你
有問題?
你話佢地淆抵果到我就唔太清楚啦,可能佢有野做呢?
如果真係要打大家叫團友應該都有得打吧?

同埋我唔係非主的==
回復 支持 反對

sor  重以為你系非主流添   又因咩事走團呀
牛油哥   8掛下姐  唔洗理都得
幫呀哥幫團  無野咖    我埋講左囉  依d野系岩咖
初頭只系因50lv賊俾76+72+65lv戰圍 (邊屍)同埋團友賤  火左dd姐
依家無事了................

咁牛油你都要明   破月  佢同我系有仇既 佢次次都系打我咖
今次就系佢打我團友我幫拖     簡單講我破月系有仇的
咁 love...幫呀哥  實希幫團友love..啦  =  非主流個別d人+入依件事
咁小弟我雖然唔系高lv  我都可以叫到1-2個人既    咁我d  fd打非主流個別人士
請非主流呀頭  唔好誤會我地挑釁你  系我d  fd幫我拖渣
佢地(邊)我屍    (邊)得咁好玩    我唔報仇  心好難過的
你地要插手  打我 隨便打      但系送你一句野    有$洗得鬼推磨

回復 支持 反對

冇咩事走團,去下其他團搞事姐
如果你想搵注定我可以幫你轉話的
回復 支持 反對

牛油我解俾你聽
(其實講緊好LOVE佢地點解會嘈埋神奈呢?
我幫好LOVE講返先,係佢隻分身比夜血D人打咪開隻72黎打返佢地
咁都有錯MA?好LOVE隻分身32LV
你地只係識話人地大哈細,試問你地唔大哈細先又點會比人大哈返細?
E個話題真係值得諗)
love既事同神奈無關   只系有神奈某一個人  來針對我同撩我姐
牛油你話love...分身俾夜血蝦   你講錯左啦
我打緊破月   佢隻分身來幫拖  死左    (依個夜血無蝦佢同我一樣  明知死一樣幫拖)
我俾破月打我無講大蝦細  牛油請唔好誤會
我只系想重點講出  破月76lv戰  對住我50lv賊  佢要幫拖咩  牛油你講啦?
love  明知死都來幫拖俾我打死左開正身    咁76lv同72lv打我   牛油你話我會點呢?
之後又來多個65lv戰   3個人對我一個  50lv賊   我好勁既咩?????
成件事中    76lv戰打我唔過咩  我得50lv渣
洗唔洗非主流d人幫破月拖呀??   我好好蝦定咩??

回復 支持 反對

楓等等先==
我係話好LOVE見到你地想打破月咪幫
E樣好正常吧,有冇問題先?

好啦,可能我唔應該用"哈"E個字
咁好LOVE唔夠打係未用正身打你先?

到實希,佢N年都唔開一次,隻人一直係天女
見到團友係到打你地,咁咪多手打埋吧

我都明你比人圍GE處境..
我之前係天女都比人圍,圍得總勁過你
但係又點姐?入得天女真係預左比人打
我唔係想幫邊邊,我只係想講返好LOVE果到同埋我GE意見姐..
大家可以平心而論...
回復 支持 反對

我隻be借左比永
唯有ON隻65幻- -
我通常都係上坐係天女吹水- -
不過都比破月同埋老婆好LOVE你 同埋實希打
咁之後緊係搵D幫手 一齊打返佢地架啦
佢地就係到屈無敵=.=
話佢地淆之後吾應人-.-
只係識狂洗密頻打埋哂D粗口= =
回復 支持 反對

算啦  再講落下都得個仇字
牛油無事了    系天女見到我  請唔好打波
回復 支持 反對

BE,我之前係戀雪成日都比人屈無敵-0-
楓哥...
我點會打你==
我係天女好少會亂打人的....
回復 支持 反對

唉  葉  算啦  e到大團話事  邊有我地既地方  我地緊係比人針對  

見到破月同老love  咪汁獲金既佢  打到佢唔敢入天女咪算= =

洗咩係到嘈= =  佢地2兄第  真係做得岩  破月最叻咪用隻小虎神係到潛  淆曬低咁

咪係到約佢挑番場囉  到時一定淆到上天女2f
回復 支持 反對