打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 哈哈~~版主你唔會我了 撩事者唔該去第到

關閉 [複製鏈接]
係  所以扣佢分係低佢死 xD  但係  點解要扣我分  點解要咁對我= =

be    on  msn同你傾
回復 支持 反對

原帖由 豬BE 於 11-8-2008 20:07 發表
呢到係論壇  吾係佢發洩既地方
火  吾等於佢可以係到亂講野

我只不過打左一個   類似   粗口既詞  ( 弓金1  7)
系其他論壇系ok既系無事既    但依到唔比    咁算數  版主話粗口就粗口啦  
但系我見到有人打 (水木6) 系無俾人去投訴  可能fd呱

be  我火我又亂講野咩?   你有冇見過我初頭俾人投訴既帖   百幾字得一個 類似粗口渣  =  我系論壇到無亂講野
論壇點解唔系一個發洩既地方   每個人都有自己不同發洩既方式  
有人打球 發洩自己既唔開心 等等     我系曙光俾人蝦  上樂古  發展發洩下  好正常 唔得咩???
回復 支持 反對

弓金  1    7    係粗口同音字= =
淫   吾係嘈口= =   

人地個D  叫分享
你個D  叫發洩   仲講左好多好粗既說話
回復 支持 反對

原帖由 豬BE 於 11-8-2008 23:05 發表
淫   吾係嘈口= =   

人地個D  叫分享
你個D  叫發洩   仲講左好多好粗既說話

我打既系  水木6  唔系水土6   BE睇清楚D
回復 支持 反對

柒    係數目字= =
中國數目
你識吾識??

壹  貳  叄  肆  伍  陸  柒  捌  玖  拾
回復 支持 反對

水木6 都系粗口同音字   
(水木6  x    x=人名)表達者既意思   一睇就知系粗口同音字啦   數目字 你撐姐
我個7字夠系數字啦~~~~~~~~~
如果可以自己講哂  (水木6)系數目字
咁我弓金1  7   表達一個好細既 7字姐 (數字7)
如果可以咁講既話    我無講粗口  俾人屈我講粗口
(我依家無話人屈我..如果be既講法系岩既  咁我就系俾人屈啦)

回復 支持 反對

你都識講  弓金1   7
丫麻
回復 支持 反對

哈哈哈~~~~~~
如果人地系表達 水木6  系數字  我都唔會講啦
be  人地打既系   水木6 x  x=人名   你唔會講系 數目字呱   系既話  我打幾個俾人先
人地果d系  粗口同音字   洗唔洗我俾證據你   你睇完都會講系粗口同音字
回復 支持 反對

我吾同你嘈  廢事你火 又吾知講D乜
應成左LIU收字
回復 支持 反對

我仲係到睇緊你地點嘈= =
甘快就唔嘈....
回復 支持 反對